11 Nov 2009

Pembetulan, ralat...bukan lalat

Sedikit pembetulan berkenaan dengan entry INI.

Bahawasanya syarat peraduan telah dinaik taraf daripada 'randomly pick 3 winners' kepada '3 person yang menjawab dengan betul terlebih dahulu'.

So macam adil sikit la kan sebab orang tu letak effort lebih sebab jawab dulu :D

Sedikit hint: Mana-mana yang belum guna 3 peluang tu, sile la gunakan peluang itu sepenuhnya ;p


(Sedih macam takde orang nak join, nak letak gambar hadiah kasi orang teruja tapi nanti dah takde elemen kezutan. Sob...sob...sobbbssss)

6 comments:

monstorious wife said...

uollsss.... bagitau akak salah kat mana aci tak uollss???

kalau tak akak confident jawapan betul jeh...**matila over confident..

CikChelsea said...

aci aci bukak pintu boley? =p

ada 2 chance lg kak ilot...sila gunakan.

meh la sy yg baik ht bg sedikit hint, jwpn uolss 1 je yg salah..yg mn yg slh??? haaaa yg itu yg uolss kne pk (sila bc dgn nada khir rahman dlm cite los dan faun)

eddie dewanaga said...

bukan taknak atau tak sudi... gua beri laluan kawan2 lu.

sebab gua confirm boleh menang!

CikChelsea said...

yooo sangat la lu bro!

jawab ah kalau terer lalala~

izwan7 said...

so far berape org dh betul?
kalau dh 3 orang aku malas nak jawab dh.jwb iklas..haha

CikChelsea said...

Tak bley disclose kat sini =p

Hint: Peluang masih ada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...