5 Nov 2009

Saya sedang

Dah lama tak play-play tagging game =D. Tup-tup nama saya naik dalam senarai 8 yang anggun (perasan kah kah kah!), errrr...senarai 8 yang "bertuah" dalam list Puan Bunga.

Sonang eh tag nya. Suruh den buek lapan bolas kali pon takpo, den bulih yo (tetiba cakap Negeri Semilan? Owh, neh musti sobab baru yo lopeh layan blog Kak Tijah tadi)

TAG: SAYA SEDANG... (SENARAIKAN 8)
  1. Tunggu perlawanan bola sepak. Mahu tengok kekalahan Liverfool keh keh keh.
  2. Tunggu masa nak kejut YB "meh la kita menyaksikan kekalahan team awak". Agak-agak dia letak talipon tak kalau bagi ayat camtu?
  3. Berfikir mana nak beli topi besar Mexico yang macam orang main Sombrero pakai tu?
  4. Plan itinerary untuk hari esok. Baking, basuh baju, qada' tido, baking lagi.
  5. Berazam untuk pergi jogging!!! Semangat neh dah beli track suit baru, stocking baru, sports bra baru.
  6. Gigih meng'update blog setiap hari. Kena gigih baru boleh duit menabung di Nuffnang meningkat. Saya nak Neverfull MM satuuuuuuuuuuu T__T.
  7. Menahan diri dari terjebak membeli handbag baru. Tolong la beli handbag yang I nak let go tu tssskkkk.
  8. Laju-laju menyiapkan tag ini sebab mahu berdesup on kan TV. Game dah nak start nih wehhhh!!!
-------------------------

Ok dah siap. Pencarian 8 orang yang "bertuah" seterusnya ialah...teng teng teng!

Puan Chika > dengan ucapan "hari garang dah tamat" =p

Mimie > Si Perempuan Kesayangan

Izwan7 > boleh main tag sebab exam dah habis. Hooray!

Kak Ilot > dengan ucapan "mari main sebentar hilangkan stress" =D

Cik Marlissa > Nuuuu...urrrr Kasih =p

Cik Ienn > 'hadiah' sebab cakap layout blog I chomel, hikssss

Mommy CT > mari menabung untuk mendapatkan dream bag lalala~

and last but not least...

Brader Eddie > rilek-rilek la kejap bro, sesambil lu siapkan Senandung punya series tu ;)

Ok bye!

(entry bukan secara live, ia telah dijadualkan)

8 comments:

izwan7 said...

hehe..tau2 je ko aku dh abes exam..
nantila aku jwb tag tu..nak tido lu

eddie dewanaga said...

gua dah best dah tengok nama gua tak kena petik... alih-alih ada last sekali tu...

Sombrero is not a game or play... it is the traditional big hat as u mentioned earlier, it is a version of Spanish 'sombre cordobes' sebab dia berasal dari Cordoba, Sepanyol.

kat Mexico(sebutan : me-hi-co), diorang panggil 'Sombrero Mexicano' bermaksud 'Mexican Hat'.

MommyCT said...

agegege.....ptg ni kalu takde anak melintang depan laptop i buat ye....T_T

monstorious wife said...

pergh..dah lama gila tak main tagging nih..

CikChelsea said...

izwan7,
sila sila...aku sgt la memahami nikmat qada' tido. tu maunye nt tido berjamjamjamjajammmm =P

eddie,
save the best for last (eceyyyy)
dh gunakan khidmat gugel mlm td psl that "sombrero". ingtkn blh pakai that word utk describe org yg main muzik tu kah kah kah!

xpenting...apa yg penting mana wa nak dpt topi tu brooooo???

CikChelsea said...

mommy ct,
nyeh3 bila2 free buat le ;p
(td skodeng blog..fuhhh sedapnya tgk karipap kuih fav sy, kalau ada efek asap2 sumpah terus mtk tlg emak buatkan hr ini jugak T__T)

kak ilot,
sama laaaaa...jadi mari main =p

mimie said...

main apa ni?????tak paham i???

CikChelsea said...

tak paham?

wuttttt???

T______________T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...