5 Nov 2009

Terima kasih kerana membantu :)

Semalam lepak-lepak di blog Sarah, bila baca post dia yang INI terus gedik nak buat jugak ;p. Macam neh kira plagiat tak? Lalala~

Mintak halal ye cik Sarahhttp://emo.huhiho.com

Penulis sudah create poll baru (sila tengok pada side bar bawah tajuk "mari menabung"). Harap sangat anda sudi meluangkan sedikit masa untuk jawab poll tersebut.

Kepada yang sudi dan telah vote untul poll tersebut, jutaan terima kasih penulis ucapkan!http://emo.huhiho.com

4 comments:

izwan7 said...

aku rase mcm dh komen tapi tak publish..heh

poll tu aku dh jwb dengan seikhlas hatiku..haha..weh nuff bagi extra money ke kalo org jwb poll?tak kan..

kire tujuan suke suki mcm aku jugakla kan.. ;)

CikChelsea said...

Ko jwb yg mana 1 bukannya aku tau pon =p tp trima kaseh la sbb ikhlas..hehe ;)

ehh ko hengat nuffnang baek ht sgt nk bg duhet klo jwb polls? nan hadoooo hoccay!

tujuan mmg adalah suka suki =D

eddie dewanaga said...

done...!

CikChelsea said...

TQ =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...