29 Nov 2009

Terima kasih, sama-sama

Anda pernah buat seseorang gembira tak? I mean, buat perkara kecil dan remeh tapi orang lain hargai apa yang anda buat tu?

Saya gembira semalam sebab...

Slm. cik chelsea, trme ksh adiah 2. i sgt suke...sorry, i xtaw nk cment kt blog u undr entry apa.

...saya berjaya buat seseorang happy! :D

Message kat atas tu daripada pemenang sukaneka blog hari tu (beliau orang pertama yang jawab semua soalan dengan tepat!). Syabas Syarikat Air Selangor eh bukan, SYABAS sebab menang! :D (Yana, you tak tau nak comment kat mana kan? I buat 1 entry khas neh, wahahah =p)

Psstttt...beliau adalah silent reader blog ini tau (I macam rasa tak sangka blog neh ada silent reader, theheeeee~). Terima kaseh Yana sebab sudi baca blog merepeks tah hapa-hapa neh (-_-')

Anyway, Yana and Kak Ilot terima kasih sebab join sukaneka hari tu. Hadiah tak seberapa pun...huhu.

3 comments:

monstorious wife said...

time kaseh uolls hadiah tuh..
akak anggao hadiah tu sebagai adiah besday akak lah.. sebab nan ado orang nak bagi hadiah besday kaedahnya..
lenkali buat la contest lagi.. hihihi

eddie dewanaga said...

Slm. cik chelsea, trme ksh adiah 2. i pun suka jugak huhuhu... sorry, i xtaw nk cment kt blog u undr entry apa.

tp serious, i suka taw... yippeeee!!

CikChelsea said...

kak ilot,
alalalaaaa jgn sedihh...tah2 md.rafi bg surprise nt ;)


eddie,
cessssss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...