9 Nov 2009

Untuk brader 'Rumah Merah'

(sila klik gambar untuk tumbesaran)

Komen neh saya dapat Sabtu lepas, tapi baru tadi saya approved. Dekat 2 hari jugak la komen tu 'terperap', nasib baik belum timbul bau masam.

Ada 2 sebab kenapa saya sengaja lewatkan untuk publish komen tersebut.
Sebab pertama:
Bro,
Lu salah 'parking' jejak la. Dah la lu tak bagi salam, alih-alih lu cerita pasal Rumah Merah 2, Rumah Biru 1 dalam comment box untuk entry GUESS by Marciano gua. Jadi gua agak 'gagap' sama ada nak approve atau pun tidak. Neh kalau buat karangan, dah kira lari daripada topik bro. Lu cikgu kan? Mesti lu tau punya! Hehe...

Sebab kedua:
Bro,
Ramalan lu TIDAK BENAR BELAKA bro! Gua tau perit untuk lu telan kenyataan Team Biru gua dah merobek maruah Team Merah lu. Tapi, apa nak buat bro adat pertandingan SIAPA YANG HEBAT MENANG, YANG AYAM KALAH. Gua harap lu boleh terima kenyataan ini, okay bro? Anyway, it was a very good game. United produced tons shots on goal tapi kubu pertahanan kami terlalu kukuh untuk dibolosi. Cuba lagi di game yang akan datang =D

Anyway, thank's bro sebab sudi singgah ;p

We beat Liverpool, we beat United...look who's talking now? (Bongkak + riak nak mampos ayat neh kah kah kah!)

Gantung mafla di kereta berkuat kuasa serta merta!!!

6 comments:

yana said...

haih..sangat suka entry ini..

p/s:silent reader leh drop komen sekali sekala kan??hehe

Saira Azura said...

pagi td aku da gelakkan si izwan kaw kaw..huhuhuhu..tp smlm aku n laki aku tak tgk..cadang nak tgk..tp astro tak dapat connect coz smlm br selesai pindah rumah, pastu pasang sendiri tak dpt lak line dia..huhuhuhu..berendam rasa lah..taw taw pg nih pergh!!!!team dia kalah lagik..hahahha..ntw, aku da sampaikan salam ko tu kat laki aku..dia gelak..dia kate ada gaks sekutu awak kat blog tu..ceh!

CikChelsea said...

Yana,
komen selalu pun tak salah...nt blh upgrade from silent reader to noisy reader nag ang ang

(ada ke istilah noisy reader? ;p)

saira,
rugi ko tak betting dgn laki ko babe. patut ko bet team siapa kalah kena cuci baju selama seminggu, tak pun masak seminggu...baru la terasa azab kalah tu kah kah kah!!! malu jgn kata ah, mmg malu owh klo kalah! =p

monstorious wife said...

sentap la Mohd Rafi gamaknya MU kalah..

izwan7 said...

dahla gelak kat rumah aku,bagi report pulak kat sini..

korang due memang bersekutu! haha..

takpe2,tunggu end season nanti

CikChelsea said...

kak ilot,
ohohohoho..kem salam kat dia eh. ckp kat dia tukar jelh team ;p meh isi borang team biru meh lalala~


izwan,
aku baik kn wan? takde gelak2kan pon...siap puji united lg ;p takpeeee laaaa sekutu janji bukan kutu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...