4 Dec 2009

Current obsession

Englishman yang sangat ______ (sila isi tempat kosong)

Hehe, masih dalam mode gedix! Terlebih-lebih gilakan lelaki ini daripada BF sendiri huwakakaka!!!

YB, sila nyanyi lagu Pasrah. Meh...kenalkan ini lelaki kesayangan I yang baru tralalala~


Wahai Encik Pontianak yang kacak, gigitlah saya. Saya rela digigit =p (abaikan jelah penulis yang kepala swing beberapa hari neh)

10 comments:

ajun said...

dah mkn obat ke velom nih??

CikChelsea said...

ajun,
obatnye encik pontianak sajork
hooowwww???
;p

Rina (◕‿◕)✿ said...

hensem giler sangat amat sangat!!!

kalau ade depan mata kan besh

kalau die xnak gigit, bia rina je gigit!

whahahaha

adoi. sile abaikan penyakit gatal ni.
time twilight aritu da ilang. ni datang balik hihi

anyway rina da klik ur nuff 2 times!

^_^

mimie said...

uh giler ni.....tapi i rela puntianak tu gigit u...i takda banyak darah....lagi satu takut i kena gigit ngan hantu....ngeeeeeriiii:$

CikChelsea said...

rina,
wohohh over eh describe encik ponti kesayangan i neh =p

i nk dia je gigit, org lain takmooo wakakak!

TQ sbb klik (hbs la nt nuffnang bangkrap kah kah kah)

CikChelsea said...

mimie,
kalau vampire kacak mcm neh, seploh jota kali pon sanggup kena gigit. walaweeyyyyyy kacak btol si kacak neh ^_^


jom g tgk new moon lagik..theheeeee~

Aida Narina said...

Grrrr, geram. Hhahaha! Adoi ai, mati bg kita merajuk! :) :)

CikChelsea said...

Sama laaa...tgk hari2 geram makin btambah, bkn bkurang LOL

YB tak marah...fuhhh seb baek..hihih ;p

Bake Me Cupcake said...

cik lina

dah jumpa lom buku " gerhana " :)
just completed buku keempat :)
love the ending :D

even saya dah kahwin tetap suka budak edward (a.k.a cedric in Harry potter ) ni :P

CikChelsea said...

kak ana,
belum lg!!!
dh hbs baca breaking dawn ke? alaaaaa...jelesssss nye ;p

my owh my adrenaline rush btambah2 nehhhh..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...