7 Dec 2009

Hehe malu nak cakap, tapi kalau boleh...

Mahu ini sebagai hadiah hari lahir =p


Semalam pergi tengok kat youtube, rupanya banyak scenes dalam Twilight yang dicantas due to time constrain T___T. Kalau nak tengok scene yang dipotong tu, kena beli DVD Twilight yang original sebab dalam tu dorang letak semua scene. 3 discs mind you! How I wish I have the full DVD version of Twilight! Yang saya download from torrent last week adalah versi panggung wayang.

YB dah janji nak temankan tengok New Moon (kalau jadi second time la haku layan movie neh tralala~). Harap-harap dia tak ubah fikiran, tak pasal-pasal tengok Ninja Assassin pulak! (second time for me also wahahaha). Tak nak ye, nak New Moon nak New Moon nak New Moon. Tetiba getiks kau neh, sungguh menyampahkan T____T.

Edward yang menempah 'maut' sebelum ajal =p. Sedang menanti kedatangan Bella datang selamatkan dia dari dipanah sinaran mentari (pergghhh ayat haku!)


Blog apa neh? Asyik tayang gambar lelaki tidak berbaju saja? @#$GFR$%^&

Kah kah kah!

6 comments:

ween said...

erk, how much the price would be? eceh. tny mcm nak beli kan saja ;p

ChesterChaz said...

halu halu.. nice blog yer.. keep on blogging..

p/s: xminat sgt la twilight... hehe

CikChelsea said...

ween,
tak tau the exact price tp starting from rm35.90 (if i'm not mistaken)

so, all together mesti dkt2 rm200, sbb ada yg harga rm49.90

hopefully i'm lucky enough to get my hands on those 'babies' ;p

CikChelsea said...

chesterchaz,
hi chaz!
thnx for dropping by :)

owhhhh sy sgt gilakan edward si pontianak itewwww haha =p

Aida Narina said...

Hhahaa, takpeee. I suka je kalau selalu2 letak lelaki gantang ini! :p

Is it true? Esok saya pegi beli DVD twilight. Nak after tak? ;p

CikChelsea said...

aida,
wahahah...ada la motip i nk letak pic edward secara banyak lps neh, ngeh3~

nakkkkkkkkkk (mahu tapi malu) ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...