3 Dec 2009

Hitam tetap menawan, setiap kali pun

Fakta: PEREMPUAN BERNAFSU 9, BERAKAL 1.

Fakta tersebut adalah hujah kukuh untuk menyatakan kenapa semalam saya telah melampiaskan nafsu dengan TERRRbeli sepasang kasut baru keh keh keh. (Banyak ko punya cekadak, dasar otak auta! =p)

Koleksi terbaru kasut saya. Errr, neh bonda tak tau anak dia beli kasut baru. Kalau tahu, sumpah kena bebel sebab kasut sedia ada tak terpakai buat semak bilik je berkotak-kotak tinggi macam menara. Tolong jangan beritahu bonda saya ya (-__-')

Godaan hitam. TErbeli kasut neh atas dasar cinta pandang pertama (ceyyyy ayat!)

Perlu hantar ke tukang kasut untuk tampal tapak getah terlebih dahulu sebelum boleh digayakan.

Brand biasa-biasa saja. Kat Batu Pahat mana ada Aldo, mana ada Eclipse, mana ada Nine West T____T. Kalau ada pun tak akan beli sebab tak mampu kah kah kah! Dapat yang patern lebih kurang Aldo pon voleh la kan? Dah la murah, ada 20% pulak tu, apa lagi terus veeeliiiiii ;p

Sebenarnya semalam bercadang nak beli kasut formal. Kasut bertutup. Warna hitam. Nak heels, takmo flats. Dah ada yang berkenan di hati dan sedap di kaki, tapi apakan daya takde saiz. Bila ada size, saya mintak yang baru (tak nak yang display sebab biasanya yang display dah kembang!) takda pulak, warna coklat je stok yang ada T____T. Kuciwa! Tapi tak kecewa sangat sebab dapat kasut lain theheeee~

(Sstill kena pergi hunting kasut formal)

12 comments:

wawan said...

lawo!

eddie dewanaga said...

sedang mengidam adidas walker putih yg boleh disesuaikan dgn sebarang kaler jeans...

asik beli kasut bundle je, sesekali perlu jugak gua membazir ni.

ween said...

wah. cantik nya! berkilat lg tu.

erk. tp kenapa kena tampal tapak getah sebelum boleh digayakan? :)

Hana said...

santekkk okeeehhh...

very2 vogue de vaassssssss~

i nk order moley...

tp kite kaki gajah~

wewewewewe~

CikChelsea said...

wawan,
tq...
i tgoda dr pandangan pertama ;p (elok2 takde niat nk beli kasut, terbeli pulak hehe)


eddie,
sesekali beli kasut yg boleh thn lasak + long lasting, apa salahnya bro ;)

CikChelsea said...

ween,
kilat leh wat cermin..hihi =P
errrr, tapak getah utk extra grip! so blh jln dgn sgt bgaya dn comfortable, less worry takut licin ke apa...hehe


hana,
paling beso size 9 wakkkkkk, nak ke? =P (kita punya size 7 <-- 3/4 gajah kih kih kih)

izwan7 said...

bonda..

anak bonda kan semalam kan die kua batu pahat beli heels warne hitam..

Isma said...

waa.lawa..lawa..i want one..plss...

As said...

Cantik laa...kasuttt tu!!!

Hitam itu menawan. Gaya...mutu...keunggulan.

Bila nak rasmikan tu? Berkilat semacam jer akak tgk.

CikChelsea said...

izwan7,
hep heppp...cover line sket demi kwn mu neh T_____T


isma,
blh2, pergi nautini gagagagagagaga~


as,
mmg blm rasmikan lg, hihi...syg plak nak pakai ;p

DaZzlingLilLy said...

wpun bukan eclipse,aldo and 9west.tetap cantik..brand tak penting..janji hati kita suka...

CikChelsea said...

dazzlinglilly,
hi sis!
brand kadang2 pon penting jugak sbb yg chap ayam kadang tak long lasting :(

ht suka itu mmg vetolssss n yg paling penting selesa :D

(i hate vincci shoes, mesti kaki melecet kalau pakai)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...