2 Dec 2009

'Hujan' yang 'panas'

Translation of 'Rain The Hottie' kih kih kih =p

Malam tadi layan movie Ninja Assassin kat MBO Square One, Batu Pahat bersama Perempuan Kesayangan. Gara-gara terpengaruh dengan promosi dari Ween yang dah pergi tengok filem neh hihi.

Ya ampunnnnn...cerita neh penuh dengan darrrrrrrah!!! Ada tiba part mana entah, saya dengan Mimie si Perempuan Kesayangan itu menutup muka. Tak sanggup nak tengok orang kena penggal kepala (-___-'). Ngeeeerrriii. Wuuuuu scene 'cantas-mencantas' sangat banyak! Potong kaki, potong tangan, potong leher, tikam jantung...cerita neh ganas weh tsskkk T____T.

Tapi, BEST GILEEEE!!!!!

Ya ampunnnn (lagi sekali!). Rain adalah sangat HOT, like super duper HOT!!!!! I flaming dalam panggung walaupun air cond adalah sangat sejuk haha. Dia punya 6 packs, perggghhhh gua cakap lu memang terbaik dari ladang ah! ;p. Berbaloi menahan kengerian bila dapat tengok body dia (statement bernafsu!) huwakakakak!!! Mana tidak, untuk filem neh je dia training 6 bulan. Hasilnya??? Pergi la tengok sendiri di pawagam yang berhampiran keh keh keh.

Hidung berdarah...wuuuuuu~

Seciput review filem 'Ninja Assassin':
Memula ingatkan Raizo (Rain) neh jahat, yelah bunuh orang sana sini kan. Tapi, rupanya dia adalah baik sebab dia cuba selamatkan orang yang nak kena bunuh dengan ninja assassin yang sebenar. Raizo keluar dari puak Ninja Pembunuh (lamakkkk tak ingat pulak apa nama suku kaum dorang) dan dia dianggap sebagai pengkhianat. So, ninja-ninja pembunuh yang lain ditugaskan untuk cari and bunuh dia. Matlamat dia 1 je, nak bunuh ketua puak ninja yang train dia selama ni and hapuskan suku sakat ninja pembunuh. Apa pasal dia mengkhianat and nak bunuh 'ahli keluarga' dia yang lain? Saksikan di pawagam yang berhampiran dengan anda!!!(wohhh gile ah ayat haku! Ada macam ayat press tak? Kih kih kih)



Nah penulis gedik kasi anda cuci mata lagi dengan gambar Rain yang tak berbaju neh har har harrr~

13 comments:

ajun said...

ooo..sebb kan mamat ni laa..yb dok riso cari ko tau!!

monstorious wife said...

zasss!! terus akak nak pegi tengok.

Tapi kesian ah, movie dia keluar serentak dgn New Moon. Tu yang tenggelam sikit.
Kat KBSW ada bagitau senaman apa yang dia buat untuk dpt body mcm tuh. Mau cuba??

wawan said...

sumpah panas!!!

hehehe

CikChelsea said...

ajun,
rasaaaaaiiiinnnn dia!!!! padan muke wakakakak!!!

CikChelsea said...

kak ilot,
wi'm not into twilight, best sgt ke? sume org mcm dok ckp psl twilight...since last year lg. sy mmg ketinggalan jaman.

errrkksssss..takmo la workout smpi ketul2 cmtu, tp if suruh YB buat ok kot muahahaha ;p

CikChelsea said...

wawan,

melting..melting

gagagagagaggaa~

;p

mimie said...

rain ni kalau tengok lama2 bleh bling2 mata ni seperti tgk berlian..:$

CikChelsea said...

mimie,
hepp hepppp...kawal nafsu =p

kah kah kah!!!

Aida Narina said...

Bi Rainnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! Saranghae!! ;p Hoho, suka ahh tengok dia dance..Yang ni lagi best dari Jacob, kahkah..#_#

ween said...

tutup mata dr mula sampai habis. ngeri. huu

CikChelsea said...

aida,
definitely lg best dr jacob black. lg sedap dan lg menggiurkan kah kah kah!!! ;p


ween,
rugi la cmtu xdpt tgk rain takde baju...hahahaha =P

Cik Adek Manes said...

inche' rain sgt tidak kachak lam muvi nie.. muke suda jdi sgt la ketirusan.. but 6 packs dier sgt lah wow.. !

storyline dier sgt boring la, kan.. i think klu muvi nie in japanese/korean lgi best.. !

but english dier adela nampak sedikit improvement..

part cam agak lawak, bile raizo dlm tahanan tue.. 'tade nampak cam assassin pon, nampak cam boyband ade ar'.. ceh !

tpi plg tekesan watak raizo mase teenager.. sape eks budak laki tue..?? i think character dier lgi menonjol.. bkn kate rain kureng, cume storyline cite nie agak celaru sket.. sebbaek la tak smpai 2jam..

anyway, 2 out of 5 ja ckop..

CikChelsea said...

cik adek manes,
6 packs dia mmg irresistible kn? ;p

setuju bab raizo remaja tu lg menonjol. sbb dia paling bnyk blakon with feelings and emotion. rain hanya buat action saja :)

i mmg gelak kaw2 ms polis tu ckp "dia neh takde muka mcm assasin je, mcm boyband" sumpah lawak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...