3 Dec 2009

I'm not into Twlilight saga until...

[Kejadian berlaku pada hari Rabu]

...I watched the first and second movies! Sumpah semenjak tahun lepas, tak faham kenapa ramai yang tergila-gilakan novel and filem Twilight neh?. Tergila-gilakan si Edward The Vampire tu takyah cakap ah! Confirm lagi ramai hihi.

Bila tengok muka dia keluar paper, keluar E-Buzz...takdelah handsome mana Robert Pattinson neh. Apasal orang boleh sukaaaaa banget kat dia? Saya macam takda nafsu langsung tengok muka dia =p (chop ayat neh belum habis!) UNTIL...tengok lakonan dia jadi Edward Cullen dalam Twilight saga. Terus rasa macam teruja gila babas tengok watak dia yang kool nak mamp dalam movies tu! Sekarang saya sangat faham mengapa anda di luar sana suka sangat kat Edward Cullen (yang suka boleh senyum, yang tak suka duduk diam-diam. Tepi sikit...tepi sikit haha ;p).

Selamat masuk ke kelab suka Edward Cullen! (ucap untuk diri sendiri, kasihannnn). Suka watak Edward Cullen, bukan Robert Pattinson yeeeee. I tak suka manusia biasa, I suka pontianak kah kah kah! @#$gh%^&!!! (-____-')


Semalam tengok Ninja Assassin, hari neh 'temankan' Perempuan Kesayangan tengok New Moon. Seronok bukan hidup macam neh? Menghabiskan pendapatan di panggung wayang T____T. Errrr, bukan selalulah berbuat begini. Demi nak temankan si perempuan itu, saya men'torrent' Twilight movie malam sebelumnya dan tengok siang tadi beberapa jam sebelum bertolak menonton New Moon pula. LAME bukan? Setelah movie ke-2 reselased, baru terhegeh-hegeh tengok filem yang pertama (-__-'). Lantak ah! Hari tu exam PTD takde pon tanya pasal Twilight.

Kesudahan New Moon tetap tergantung seperti kesudahan first Twilight's movie. Disebabkan adrenaline rush nak tahu Bella akan kahwin dengan Edward atau tidak, saya bergegas ke Popular semata-mata nak cari Eclipse. Tapi takde tssskkkk, terus hampa hatiku (aik, macam tajuk lagu Ungu?). Pernah kau merasa hatimu hampa? Ye pernah, TADI ketika tak dapat beli novel Eclipse (-___-'). Haihhhh..inilah padahnya apabila sudah TERJEBAK.

"Terlajak perahu boleh diundur, terlajak tengok Twilight terpaksa membeli novel."

Jacob versi rambut pendek adalah JAMBU! Lagi menawan daripada Encik Edward Pontianak itu. Geng dia yang jadi serigala tu semua sangat sedap dipegang dipandang ;p. Muka Red Indian je semua, fuhhh tiba-tiba teringat The Rock! Dulu suka gila kat Dwayne "The Rock" Johnson!!! Semua filem dia haku pergi tengok heheh.

Misi (bukan nurse) mencari Eclipse akan diteruskan dengan gigih! Doakan saya berjaya T__T. Seperti semalam, hadiah untuk para pembaca gambar lelaki tak berbaju, tayang 6 packs keh keh keh. Penulis masih dalam mood over, sanggup men'torrent' New Moon walaupun dah tengok. Sikit lagi nak habis download neh hehehehehehehehe.


P/S: Nak suruh YB buat workouts sampai dapat 6 packs lalala~

11 comments:

wawan said...

memg sgt layan new moon tersebut.. tapi layanan amat terhad sb org sblah dOk buat bising..meluat laaaaaa

nak p tgk lagi skali rasa mcm xmampu kOt nak tunggu sampai 2jam setengah..hehehe

ween said...

pergh. body mantap. ops still underage ;p

monstorious wife said...

Diorang kawen dan ada anak. bella pon nanti akak jadi vampire. Anak diorg punya kuasa hebat gila.

izwan7 said...

nanti Yb ko kasik lebih sampai 8packs baru ko tau..hahaha

dulu aku penah tgk jugak twilight..tapi tak ingat sekuel mane..yang kat skolah tu..edward cullen mmg cool lakonan die

eddie dewanaga said...

ramai member ajak layan, tapi gua kurang berminat, mungkin bukan untuk tahap2 umur gua yg dah tua ni...

CikChelsea said...

wawan,
huh samo la dgn uncle koleng sblh. dh la kunyah pop corn molot dia bisng nk mampppp, tensionnn T____T

download sajork takyah g panggung lg..hihi ;p


ween,
cheh! cheh! cheh!
under age apanya...umur dh boleh kawen kn kn..haha ;)

CikChelsea said...

kak ilot,
warggghhhh lg buat iolss nk beli novel dia laju2!!!!

sy feeling2 jatuh chenta pandang pertama kat edwand si ponti itew *blushing*


izwan7,
wahhh tlebih 2 packs sudaaaa..mana nk letak tu? kah kah kah!!!

aku sukaaa wehhhh kat edward =P

CikChelsea said...

eddie,
brooo...umur lu bnyk sgt ke beza dgn gua? ada apa dgn umur, it's just numbers

jiwa kena muda keh keh kehhh

As said...

Cairrrrr!!!!

Aida Narina said...

Hahhaa, ade orang kat atas bgtau dah what happened in Eclipse >_<. Twilight will be my no 1 romantic high-school movie. Sungguh rilex, jalan cerita lambat tapi berhemah (chehhh) dan sesuai untuk tgk bila kita rasa nak yang ringan-ringan :p

CikChelsea said...

aida,
btambah2 tak sabar nak baca T______T. grrrrrrrr hr tu pegi bookstore takde plak eclipse hampagassss

rs nk YANG ringan2 takpe, jgn TErringan2 sudeeee..muahahaha LOL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...