9 Dec 2009

Koyak je, lepas tu bukan simpan pon

Ada orang kan kalau bukak gift wrapper sangat berhati-hati. Cello tape tanggal satu per satu, sopan santun je semata-mata tak nak wrapper tu koyak. Kalau tak koyak lepas tu wrapper tu nak buat apa eh? Simpan ke?

Penulis adalah sangat tidak berperangai seperti itu. Sampul hadiah akan dikoyak secara vandalism =p, sebab tak sabar nak tengok hadiah kat dalam. Excitement nak tau dapat hadiah apa tu macam budak tadika (-__-')

Semalam hari beronok ronok ronok. Terima kaseh kepada perempuan-perempuan manis (aik?) di sekeliling ku kerana memberi kezutan yang tak tercapai akalku, theheeee~

Haa tengok, tengok. Sampul hadiah berkeadaan tidak senonoh sekali bukan? Koyak secara ganas keh keh keh.



Ini hadiah daripada Perempuan Kesayangan 2. Sanggup drive jauh from Muar demi sebuah kejutan, I terharu! Tapi sungguh kurang asam meng-kelentong saya dengan alasan yang sungguh bernas! (-_-')

Muhammad Mujahidin yeppppp...nanti kau!


Ini pula daripada Perempuan Kesayangan 1. Kenapa banyak-banyak siri shopaholic, you belikan I "Shopaholic and Baby". Nak suruh haku kawen cepat la tu, chehhhh =p
Teddy bear belum letak nama. Sumpah sangat lembut! Rasa macam nak gigit-gigit T___T


Puan Maya beri hadiah yang membuat adrenaline saya rush macam sprinter semenjak minggu lalu. ECLIPSE weh ECLIPSE!!! Lepas neh harus la berchenta je dengan Edward dalam bilik. Errrkkkk...maksud saya baca novel tu dalam bilik (-__-")
Dalam kotak tu berisi scented candles. Puan Maya kata, kalau black out boleh hidupkan lilin itu dan teruskan membaca novel. Gila brilliant! Kah kah kah! (mula-mula 'gerun' nak bukak kotak tu, sebab dah bayngkan beberapa 'benda' yang bukan-bukan hahaha. Fuhhh, nasib baik la Maya tak buat kerja gila ;p)


Ini kek hari lahir saya. "Chocolate indulgance" from Secret Recipe. Tak tahu siapa yang 'payung' untuk beli kek ini. Semalam kat KFC pun tak tahu la siapa yang jadi 'tokey'. Macam malu semua ditanggung, datang bawak badan saja T___T.


Objek di atas berkemungkinan besar akan membuat saya 'lari' daripada blog untuk seketika. Tak sabar nak masuk ke 'dunia' Edward si Pontianak Kacak dan Becky si perempuan gila shopping!



Dan owhhhhhh...






Penulis masih menanti individu yang akan "hadiahkan" saya dengan lelaki di bawah ini...........

Edward Cullen
@_@

7 comments:

Wahida Shukeri said...

hi babe..lama tidak ketemuan...happy bufday dear..x sangka kita nye bufday within d same month..may God bless u..mmmuaxxxx..

eddie dewanaga said...

semalam tengok Channel E, Giuliana Rancic berbual pasal New Moon dan beberapa scene... mamat yg jadi werewolf lagi bagus dari budak pucat tu, hmm... mungkin ada objection dari lu membuktikan cinta itu buta.

CikChelsea said...

wahida,
hah tu laa...kamu bz dgn wedding kn? nway thnx babe ;)


eddie,
gua tak minat dia as "robert pattinson" but suka character dia yg kool nk mamposss ms jd edward cullen. kalau bc novel lg laa..perghhh mmg jatuh chenta okeh dgn edward!

jacob black si wolf tu adalah sgt HOTTTTT ;p

yantie said...

aku pun bokak hadiah takde nak bersopan..haha..

CikChelsea said...

yantie,
haku tawwwww ;p

MarlissaMusa said...

dear,
sorry lamnat wish..happy belated birthday :)

CikChelsea said...

marlissa,
thnx cik marrrr ;) *hugs*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...