11 Dec 2009

Lengkap sudaa...

...koleksi novel Twilight Saga saya =)

Ingat post INI? Puan Maya hadiahkan saya siri ke-3 (Eclipse). Semalam ke JB, YB tanya nak hadiah apa harus la laju je saya jawab "Novel". Dia pon macam tak percaya je tahun neh saya nak hadiah novel je. Tiba-tiba perasan jadi pari-pari sebab baik sangat kah kah kah! Tapi, kakak saya kata "Kalau baik tak mintak apa-apa." Perlu ke sangat berterus-terang seperti itu? Tssskkkk (-__-')

YB macam pasrah je saya asyik dok sebut Edward...Edward...Edward masa keluar semalam, muahahahaa! Last-last geram, dia kata "Orang kan macam Edward". Statement tak boleh blah T_________T.

Tolong sketttt . Edward lagi "emsem" okeh! Gagagagagaga~
Errrrr, tapi mungkin ada sama tapi SIKITTTTT la. Rupa memang takda langsung (sila jangan perasan), tapi dari sifat kool tu ada kot ;p

Majlis "perasmian" belum dilaksanakan =p


Tengok masih dalam plastic wrapper. Kakak saya mahu pinjam saya tak bagi huwakakak! Memang dasar tahi hidung masin (aik? Tahu plak rasa masin? Pernah rasakah? Perumpama-an lah...sila faham. Kan dulu belajar sewaktu darjah 5 T___T)


1st shot:
YB: Jangan ganggu konsentrasi orang memandu
Saya: Mana de ganggu, bukan orang suruh awak tengok camera pon
YB: .......... (diam tanda pasrah lalala~)


4th shot:
YB: Adehhhhh...dah la jangan amik gambo lagi! (dah tension dah GF dia takmo dengar cakap wakakakak!)
Saya: (Buat dek tapi lepas tu amik snap gambar lain)


Liver"fool" kelab kesayangan YB =p
Modesto's sticker tu cousin dia bagi. Tak tau apa motippp dia tampal kat situ. Takpe la sayang, tampal la...asalkan awak tak "terjebak" pergi tempat-tempat macam tu sudah T__T.


Thank you sayang sebab hadiahkan Edward Cullen eh tak I mean novel tu =p

6 comments:

Bake Me Cupcake said...

oh tolongla habiskan cepat novel2 tu lina..sgt best !! :D

yantie said...

Tahniah..dlm mase berapa hari je dah dapat lengkapkan koleksi..ckp kat YB nak lebih konsentrasi pakai seat belt..HAHA

eddie dewanaga said...

mamat liverpool ni keja ranhill ye...
noted that.

CikChelsea said...

bake me cupcake,
wahahah mmg skrg neh tgh berchenta dgn si edward je akak ;p

CikChelsea said...

yantie,
hehe trimas

alamak!!! kantoi...wakakak...ingatkan xde org perasan dia tak pakai tali pinggang keselamatan ;p

CikChelsea said...

eddie,
hehe bro...lupa lak nk blurkan tulisan dlm tag tu =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...