9 Dec 2009

Melaram dengan handbag

Errrrkkkk saya tak beli handbag baru heh! Yang TERbeli tu pon belum berjaya di let go, mana mungkin ingin membeli yang baru (belum balik modal muahahaha).

Tajuk entry adalah berkaitan dengan sukaneka @ contest yang dianjurkan oleh Puan Fiza. Contest sempena birthday dia on 2nd December (sebulan sebintang la kita ye Fiza, cuma lain hari saya 9hb <-- takde orang tanya pun saja mahu mention kah kah kah!). Sukaneka berciri kena posing dengan handbag. Sesungguhnya saya secara gigih mencari gambar sedang mengepit handbag T___________T. Errr...bukanlah tak ada gambar bersama handbag, tapi banyak gambar yang handbag kurang nampak, muka tuan bag yang over, voley? Kah kah kah! Naseb baik ada kipas angin, kalau tak mesti dah bermandi keringat, tssskkkk (cehhh, over kau cari gambar pon nak berpeluh-peluh!) pfftttt!

Gambar neh je yang berciri menampilkan handbag sebagai pelakon utama T_T

Gambar tahun lepas kat Singapore, mengepit handbag pemberian adik. Haha kool tak? Pow adik sebiji handbag sebagai hadiah hari lahir wakakakak.

Tadi pergi jenguk contestants lain punya entry, wohhh gila babas peserta kuat-kuat belaka, posing semua best-best (haku memang macam tade ciri-ciri nak menang haha). Wajiblah Puan Fiza pening kepala mahu mencari 3 pemenang!

Contest dibuka sehingga 11hb Dis. Harap-harap tuah hari lahir tahun neh dapat menang contest haha. Ok, sekian.

-------------------

Berminat nak join? Why not give it a try ;)
(click pada gambar untuk menyertai sukaneka)

8 comments:

Aida Narina said...

Hhhehe, macam best :p. Tapi gaya lain boleh kan? :)

CikChelsea said...

boleeeee =)

i xde gmbr yg lg menarik utk dipertaruhkan tsskk T________T

ajun said...

seksi sebab gambar backside..wahaha

ciare (^_^)v said...

wuaa ade contest bag :D

:: vErde+hAzizi :: said...

boley tak yg i perasan was that mannequin tue!!! sexy tue bju tido die :D hehehee

CikChelsea said...

ajun,
sexyback kah? kah kah kah!!! =p


ciare,
meh masuk mehhhh...contest anda bila nk announce winners? teruja neh...kikiki (mcm la voley mng kn? ferasan)


sis verde,
i thought xde org yg perasan patung tuh...you did spotted it! muahahahaha!!! ;p

MrS. F!zA said...

good luck :)

CikChelsea said...

tq fiza =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...