23 Dec 2009

Nak jugaaaaak =p

Tengok famous bloggers dok buat entry pasal Nippon paint, diri sendiri pun nak jugaakkk! Kah kah kah! Tapi, of course la I didn't get paid macam dorang tsskkk T___T.

Kot siapa yang dah jadi reader saya sejak saya mula blogging dulu, mesti familiar dengan gambar-gambar kat bawah neh. Aktiviti mengecat rumah untuk hari raya 2 tahun lepas =D. Sampai sekarang warna elok lagi, macam baru cat. Sikit pon takda pudar. Semestinyalah guna cat Nippon! Dalam rumah guna Nippon, yang luar guna ICI Deluxe (mahal gilos weh!)

Langsir adalah belum siap, notice tak? Takda header lagi. Tukang jahit a.k.a kakak sendiri bawak balik malam raya. So, malam raya baru la 'sempurna' langsir tersebut

Dinding oren yang dipanggil 'wall of fame' =p, sendiri punya gambar grad tak letak lagi (ambil from uni studio pon belum. dah 6 bulan grad, gambar tak amik-amik. ntah-ntah orang studio dah buang tsskkk T___T)


Orang ramai yang bertandang adalah kagum okeh dengan cat belang-belang kat dinding tu keh keh keh ;p. Ramai je yang tak percaya saya cat sendiri bahagian dalam rumah neh. Apa ingat orang perempuan tak reti cat rumah ke? I MULTI TALENTED tau! (Eh tercaps lock pulak - macam Fatul.) Serius saya cat sendiri rumah sempena raya 2 tahun lepas (berapa banyak kali nak mention daa???). Ada yang tak percaya ke? (-____-'). Coating dengan cat putih buat sendiri. Cat betul pun buat sendiri. Sila impress sekarang! Kah kah kah!

Yang luar rumah tak sanggup ah nak cat! Yang tu pastinya kena upah orang lain.

6 comments:

yantie said...

waa..boleh amik tender cat umah aku..hehe..cantik la..mase datang umah ko tak berkesempatan plak ke ruangan depan..al-maklum tuan umah tak ajak..haha

CikChelsea said...

volehhhh yan. member2 punya harga aku mark up lebeehhhhh. baru la namanya tolong member dak???

keh keh keh kehhhhh

mimie said...

i pun ada tolong u cat kan???? tolong tengok...tengok2 je da siap:)

As said...

lps nie kalu agak dh boring buat cuppies, leh amek tender cat umah lak. Akak tempah dulu nie...

CikChelsea said...

mimie,
ah ko adalah si lembik xleh tlg bab2 kje berat, tau mkn je. wakakak!!!


sis as,
boleh je buat part time jadi ID, mueheheheee =p

mimie said...

cis i bolehla tulung tapi cume u taknak bagi i peluang...jalan gaye2 sinchaN...lalalalalala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...