10 Dec 2009

Tahun depan 8-10hb tutup

Insya-Allah tahun depan kalau business masih beroperasi, tarikh 8 haribulan dua belas sampai 10 haribulan dua belas (mengapa kau tidak menulis nombor menggunakan simbol? Saja gedik kah kah kah!) perlu 'gantung apron', tutup oven dan merehatkan diri daripada membaking.

Sesungguhnya badan terlalu letih T_____T. Konon-konon hari tu macam tak akan celebrate birthday disebabkan birthday jatuh pada pertengahan minggu. Kawan-kawan kerja, YB kerja. Jadi daripada terbosan-bosan tak ada nak buat apa, baik ambil tempahan.

Itulah, manusia hanya mampu merancang. Mana tahu kawan-kawan yang manis nak buat surprise birthday party kan? (Eh layak dipanggil parti ke? Huwakakak...nak jugak =p) YB pulak sanggup ambil cuti semata-mata nak celebrate hari tua saya T____T. TERIMA KASIH sayang! *control muka jangan kasi nampak gedik* kah kah kah!

Dah la siot suruh saya datang JB, patutnya hari lahir saya...dia yang kena datang ke sini. YB kata "BP bosan ah, balik-balik Summit, BP Mall...Square One. Dah la takde pape" Baiklah. BP memang 'agak' bosan. Itu memang hakikat yang perlu ditelan (-__-')

5 comments:

ajun said...

ingtkan dah post cite peristiwa semalam di JB..

yantie said...

Mane2 pon kalau ko dok satu tempat je mmg bosan..aku kat JB ni dah bosan sket (blm bosan sgt la)..hehe
tapi sekali sekala balik BP tengok banyak dah pembangunan..best jugak..
Ko tau? kalau balik BP lalu Pt. Raja bila sampai STA mata aku tak lepas pandang hingga la hilang dari pandangan..=)

CikChelsea said...

ajun,
blm lg la noksss! mak tak smpt nyah nak snap gambar bagai...blk dh la lmbt, kemas2 tdo terus!

pg2 dh bgn siapkan order customer. nt mak story the mory naaa


yantie,
masalahnye yg bosan bukan aku, tp YB. howwww??? tmpt tanah tumpah darah terchenta dia kat JB nun dia tak prnh bosan okeh! dia mmg JB riot.

naseb lerr dpt gf org kg mcm haku, kat yong peng lg la takde tmpt menarik...ado econsave je..wakakak!

As said...

hepp heeppp...pandai2 cakap BP busannn yer...inilah tmpt tumpah darah akakkk tau...

kira untung laa time korang g berdating laa nie dh ader Summit, BP Mall & Square One. Maser akak dulu berchentaa, Summit tu je laa yg wujud weiii...

CikChelsea said...

Sis As,
hihi sila marah YB kak as...dia yg kata cmtu ;p

skrg dh "tak layan" summit, tmpt sempit n parking leceh. nk tgk wayang pun dah tak main ah kat GSC, panggung dh buruk. wakakakak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...