1 Dec 2009

Tak sedap pon *blergghh*

Sehari before Raya Haji kena drive pergi Muar, hantar kek untuk customer. So, sambil menyelam minum airlah...jumpa Perempuan Kesayangan 2 sekali dah alang-alang ke Muar.

Bawa Perempuan Kesayangan 1 bertemu Perempuan Kesayangan 2. Heh, kau berbunyi seperti mak ayam! (-__-)

Membuat sesi penyerahan hadiah juga. Haidah INI.

Perempuan Kesayangan 2 dah berjanji nak belanja makan di Pizza Hut. Bak kata pepatah "Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari" haruslah tidak melepaskan peluang ;p


Memilih pizza baru (promotion item) sebagai hidangan utama. Tapi, amat mendukacitakan. Sesungguhnya tak sedap! Blerggghhh. Rasa entah apa-apa. Dah la ada cornflakes di hujung, yikssss!!! Sangat 'mengacau' rasa pizza tersebut.

Sumpah lepas neh tak akan order lagi pizza tak sedap neh. (tak sedap punya pasal, malas nak ambil tahu apa nama pizza tersebut haha)

2 comments:

eddie dewanaga said...

gua heran tengok pizza nowadays, macam2 diorang invent, ubah dan remix...

pada gua pizza yg sedap datang dari hand-tossed dough, lightly spread of sauce, less toppings but generously grated of parmigiano...

rumah gua ni pakkal la takde oven, kalau tak, gua bikin piza sendiri.

CikChelsea said...

eddie,
tulh bro...aku mmg ortodoks orgnya jd klo mkn pizza nk yg classic je. yg br neh sume rasa tah pape

domino's tetap terbaeeekkkkk!!!

(takde oven blh la ckp, tah2 klo ada pun mls jugak ;p)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...