28 Jan 2010

Angin sepoi-sepoi bahasa

Lepas sesi melantak kat Sizzling Stonegrill, kami lepak kat Puteri Harbour, Nusajaya. Belum 100% siap tapi setakat nak ambik angin, jalan-jalan tengok yatch boleh la. Tapi paling best angin adalah kuat. Tempat neh romantik okeh, sangat sesuai untuk bersantai bersama yang tersayang keh keh keh ;p

"Selamat datang ke Puteri Harbour, Nusajaya"
;p

Bestnya kalau ada 1 huhu~

Redup berteduh di bawah pepohon pinang (ceeeyyy ayat tak boley blah!)

Nasib menjadi photographer, gambar sendiri adalah tiada tsskkk T__T

Memang berhajat untuk datang lagi sebab view sangat chantek. Belum siap pun dah lawa, kalau dah 100% siap macam mana la agaknya kan? Boleh la feeling-feeling macam pergi tengok yatch kat Langkawi muahahahaha


Angin dan cuaca adalah sangat baik time kami pergi tuh, bestttttttttt~

Hamboi Kazim, syioknye awak tido (Kak Fadd, gambar Kazim dalam kereta yang muka cam bonzer tuh memang kelakar gila la, every time tengok confirm gelak guling-guling! Haha :D)

Sampai ternganga tidur macam bapak dia, punyalah lena!

Next time datang nak sewa basikal la, boleh pusing 1 harbour :D

6 comments:

yantie said...

waa..mendamaikan..nak pergi la jugak jenjalan..;p aritu mase aku gi takde ape lagi..

jetsetter said...

mmg! k fadd bnyk kali kata Kazim mcm bonzer..huhuhu

reena said...

Macam Pearl Harbour tak? (Apakah? Haha)

CikChelsea said...

yantie,
ha pegi pegi..mmg sesuai utk ibu mengandung. sana tak bz, ko leh tenangkan fikiran lps pnt kje...leh la bjiwang2 dgn azan kt tepi laut..ekekekee =P


jetsetter,
dia ikut papa dia kot, tak suka amikq gambar. suka buat muka..hihi


reena,
i prnh tgk pearl harbour dlm filem je...nak pegi btol2 dlm mimpi pun blm tentu wakakakaka

kiva said...

ish...kt nusajaya ek?...wah...cantik nye tempat...sumpah xtau...g gomen opis jek..tatau lak ade tempat yg cantik begini....

CikChelsea said...

sumpah mmg cantik!!!

akak kena pegi ajak encik BF ;p
kikikiiiikkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...