13 Jan 2010

Banyakkkkknya semut dan penantian berakhir

Celik mata tengok ada message from member kenal masa PAC. Mata ngantuk nih, tapi tetaplah gagahi jugak baca mesej. Dia kata result dah keluar. Terus hilang ngantok bahahahaha!

Bergegas la cari laptop yang ditinggal kat dapur malam tadi, lalu sebelah fondant figurines yang sudah disiapkan malam tadi. Haiyarrrkkkk, ada semut pulak! Terus capai dulang isi semua 'tumbuhan buatan' tu untuk proses penghalauan semut. Aku benci kau semut!

Tengok cupcakes atas meja pun habis kena hurung dengan semut. Ggggrrrrrrrrrrrrr, BGF$%&^ betul la semut nih! Tapi nasib baiklah semut jenis yang dok kat tepi-tepi tu je, senang nak halau. Mak panggil spesies semut tu 'semut geramang'. Yang warna hitam jalan laju gila tuh, boleh bayangkan? =p

Habis halau semut barulah check result. Dup-dap-dup-dap, dalam hati dah prepare menghadapi kekecewaan. Isi no I/C then Bissmillahhhhhh.............

Alhamdulillah =)


Lantas berdup-dap-dup lagi untuk proses seterusnya which is the crucial part T______T. Ohh, kot ada yang belum check, boleh CHECK KAT SINI yerr, Good Luck :D

17 comments:

hawa said...

tahniah!!!!gud lux for the next interview

~ As ~ said...

tahniah...

sherda said...

congrats babe!

Sayang.Ibu said...

wahwahhh..congratulation babe..

CikChelsea said...

hawa,
TQ awe, doakan aku lulus interview pulak dup dap dup dap =S


AS,
thnx sis :D

CikChelsea said...

sherda,
thank youuuuuu =)


sayang ibu,
thnx kak intan =)

Suhana said...

congrats!!!
kalau dah jadi PTD nanti, baking lagi ke? :)

CikChelsea said...

kak anna,
TQ =)

errrkkk, interview blm lg...tatau la blh lulus ke tak T___T. if dapat sayang nk tinggal baking, mmg nk teruskan..tp tgk lah mcm mn nt. for sure posting kt PJ kn?

Azryn said...

congrats sis....

kalu dh lulus interview, kena bgtau awal2, sbb nak order cuppies byk2.

CikChelsea said...

Azryn,
kak as wat lawak laaaa =P

if lulus interview harus la nak belanja semua org mkn cupcakes secara percuma di rumah...hehehehee ;)

Suhana said...

lina,
caiyuk2..mudahhan lepas interview adikku, jgn2 kita satu opis pula nanti hehe :)

Hana said...

waaahhhhh...
congratsssss!!!!!!

cikjun said...

wahhh..syabas!

tepok..tepok..=)

CikChelsea said...

kak anna,
psstttt..nt nk send emel nk mtk tips..ehehehehe

boleh tak? ngeeeee~

CikChelsea said...

hana,
mekaseh sygkuuuuu :-*


cikjun,
tepok tepok tepok, tepok amai-amai =P

tq jun =)

Azryn said...

waaaahhhh...belanja makan cuppies @ umah....ini sudah bagus....blog nie menjadi saksi k...

CikChelsea said...

sureeee sis,
nih kira nazar jugak la, if lulus nk buat mkn2 =)

kalau benar itu terjadi, pastikan dirimu hadir yeeeee ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...