29 Jan 2010

Bling bling blinggg

Terima kasih abang dan kakak di atas hadiah yang menawan ini.


Sumpah tak pernah mimpi ada orang akan hadiahkan benda nih (sebab jarang sangat bermimpi, kalau mimpi pun...mimpi hantu je banyak huuuuu seram). Berangan pakai adalah, tapi berangan sajork...nak beli sendiri jangan harap, kata cheapskate kan? Kah kah kah. Harga benda nih je boleh dapat 1 Guess tote bag. Haruslah pilih handbag muahahaha.

Tapi bila dah dapat, verangan la pulak nak penuhkan charm bracelet neh dengan accessories dia ;p




Nakkkk semua boleh tak? Gila tamak bahah!


Tapi yang paling menarik hati adalah 2 objek di bawah neh, haiyohhhh mengapa comel-comel 'mereka' nehhhh? T_____T



Birthday dah lepas pulak, rugi rugi rugi ;p heh. Kalau tak boleh letak dalam wish list tahun lepas bahahahh. Nak tunggu next birthday 11 bulan lagi, lamanyaaa. Haiyaaa! takpe, takpe boleh beli sendiri anggap saja hadiah untuk diri sendiri kalau lulus interview kah kah kah

11 comments:

Sayang.Ibu said...

bestnya dapat hadiah.. comellll...;)

jetsetter said...

lupa nk kata, k fadd suka bila YB berkata2..sumpah suara dia best..huhuhu
MOTIF suka bf org??
hahah Layaaaaaaaaannn

monstorious wife said...

uolss..takde gambar penuh kahh??

Chika Chika said...

yummm

Aida Narina said...

owh so juicy!!! i ada satu charm, tapi bracelet nye tak de. hihiii.

CikChelsea said...

sayang.ibu,
klo tmbh dgn charm lagik comelllll akak ;p


jetsetter,
dh bgtau kt YB, kemabng jub dia nyahhhh! wakakakkkk


monstorious wife,
segan uolss nk letak, nt org kata menunjuk2 pulak. iolss tak rela dicerca T____T

CikChelsea said...

chika,
kt aussie musti murah kn? kat mesia nk beli semua brg import mahal..huhu


aida,
pssttt..bg kt i bleyyyyy? ;p

mimie said...

ni buat pe ni????i minta taruk kat kunci kete:)

reena said...

Mmg juicy!

CikChelsea said...

mimie,
ada laaaa..lalala~


reena,
hihi ;p

::The Shopaholic Tauke:: said...

cunnsss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...