23 Jan 2010

Dah tau dah!


Dah check dah semalam. Thank you Encik AJ sebab bagi info, cepat pulak keluar schedule kali nih =P. Nak harapkan tau melalui surat, hmmm haremmm. Confirm lambat! Entah-entah by the time hari nak interview pon surat tak nampak bayang lagi. Opppsss!

Tapi syukur Alhamdulillah interview adalah kat JB sajork. So, tak payah travel jauh-jauh ke Putra*jaya nunnnnn. Save duhet minyak dengan tol keh keh kehhh! Interview pagiiii kat Pan Pac, might as well check in kat situ terus kan? Takdelah rushing nak cari tempat parking ke apa ke kan kan kan? Perempuan Kesayangan, jangan tak jadi tau temankan mak gi JB nanti! Mati kutu la mak kalau pergi sorang-sorang nyah. Jangan worry, kejadian seperti masa you temankan I amik exam tuh tak akan berjadi kat Pan Pac! ;p

YB, lu 'payung' gua + Perempuan Kesayangan duduk kat Pan Pac bolehhhhhh? Heheheehehehhhh...

8 comments:

cikjun said...

wahhh..tahniah!!

Azryn said...

tahniah sis!

mimie said...

nyah kalau duduk pan pac gerenti mak ikut....muhahahahahahaha. kalau duduk hotel yang sama nan hado akan kena serbu lagi....mak terkezut nok bab serbu2 ni....auwwww:$

isz_3707 said...

ko mesti pass interview ni dik, percayalah cakap akak ko ni haa. pas da kompom dpt lapor diri jgn lupa blanja cuppies cheese topping tu yer :P

CikChelsea said...

cikjun + azryn,
mekasih, tq..vanekem...heheheeh


mimie,
hamboiii kau nyah!
memilihhhh hoccay!


isz_3707,
fuh fuhhhhh..aminnn. mtk2 la makbul doa mu kak. tq kak isz.

alaaa jgn kata topping cheese, nak cheese cake pon voleyyyyy :D

Suhana said...

Good Luck, jgn lupa hafal tugas menteri, perkembangan semasa beserta ulasan bernas sekali, dan paling penting kalau soalan " bersedia bertugas di Sabah/Sarawak ? " YES sahja okay :D

CikChelsea said...

suhana,
kak anna...thnx for the tips. akan ku turuti tips mu itu kakak =D

reena said...

Good luck! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...