22 Jan 2010

Pasha, bisa ngak kamu menemani guwe today?

Guwe mau kamu (Pasha) nyanyikan lagu Hampa Hatiku sepanjang hari buat guwe, biasa apa ngak?


Ini karena, guwe hampa sekali dong!


(haihhh susah cakap bahasa orang lain neh)


Pernahkah kau merasa hatimu hampa?


Pernahkah?


Pernah pernah pernahkah?


Pelamin Angan-anganku musnah!


~_~
Jatuh chenta pandang pertama okeh!
Madison Op Art Chainlink color silver/multicolor
Sumpah nak sangatttttt!!!

Takda yang atas tuh, ada yang nih kira ok la. Madison Op Art Sateen Large color brass/khaki

Kalau yang atas tu pun takda nak macam ini tapi bukan color ini. Mahu Madison Large seperti ini tapi in brass/plum


Tapi apakan daya, telah tertulis kali neh tidak kesampaian cinta kita (eh eh over pulak dia!). List sampai ketika abang den tongah memandu balik dari FO nya. Ahkak, marilah kita sama-sama kuciwa sob sob sob T___________T

4 comments:

mamarempit said...

huu....tak tecapai dek tangan ku ini....aku hanya mampu menjait totebag sendiri.... :P

Sayang.Ibu said...

meleleh air liur...;p

Hana said...

tak takut ada org beli lg awal dr u ke???
hehehe~

CikChelsea said...

mamarempit,
tp tote bag yg akak jahit tu sumpah lawa okehhhhh!!!

nt nk order 1 lahhhh :D


sayang.ibu,
kannnn???
mak kuciwa nokssss sob sobbb T___T


hana,
mampukah???
(mati la bg statement keji!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...