4 Jan 2010

RL4 malam tadi

Uolss tengok ke Raja Lawak 'Asteruk' malam tadi? (tetiba sangat guna 'uolss') <-- ini terpengaruh dengan penggunaan bahasa fonen-fonen di forum hiburan yang fofular gamaknya, ngeeee~

Minggu pertama malam tadi ada la 3-4 orang je yang buat kelakar menjadi, yang lain nan hadooo. Penulis sampai terkebil-kebil dok fikir sebab tak dapat tangkap lawak depa. Haha, ini bermakna penulis 'slow' kahhhh? Hadesssss!

Penulis suka tengok muka peserta J.D tuhh, cute seh macam Jepun =p (dah la terel speaking Jepun. Terus penulis speku dia neh pernah study kat Jepun amik Engineering course. Memang tepat sekali, penulis adalah brilliant macam Detective Conan keh keh kehhh)

TAPI kannnnn...tadi baca kat forum hiburan fofular tuh, ada forumer kata J.D tu ada sugar mummy haiyoohhh T___T. Siap kata beliau juga adalah bekas kekasih Yasmin H*ani. Errrkkk =S (ampun jangan saman penulis, kalau nak saman...sila saman forumer kat forum tuh ekekekekee =P)

Uolss kalau nak tau pergi la masuk forum tu, terpulang la nak percaya ke tidak. Zaman sekarang neh macam-macam sangat fe'el manusia. Tapi kalau takde angin, masakan pokok bergoyang ye tak? Bak kata Nabil, "Lu pikir la sendiri"


P/S: Harap-harap Zaquan teruskan niat nak saman surat khabar 'itu'. Biar jadi pengajaran heheheheh.

2 comments:

Cheno said...

suke JD juge...ehem ehem.
tapi malam tadi best si Faiz.
lawak gilerr. hehe.

CikChelsea said...

cheno,
faiz tu sumpah klaka kannnn??? dh la pakai slua tinggi gila, lps tu wat kaki kengkang...mmg gelak lupa diri la semlm (naseb baik blm kawen, klo dok dgn mak mertua gelak cmtuh..confirm mak mertua bg jelingan tajam haha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...