24 Jan 2010

Serlahkan cahaya dari dalam dirimu

Ecehhhh! Title tak boleh blah ;p

Di atas pengaruh Perempuan Kesayangan, sejak beberapa minggu yang lalu saya sudah start minum Brand's Inner Shine setiap hari. See? See? Betapa kuatnya pengaruh rakan sebaya. Adik-adik, pilihlah sahabat dan teman yang memberi pengaruh yang baik supaya kita pon jadi baik sekali. *tetiba sangat nak nasihatkan adik' T____T.

Janganlah kita pilih teman yang suka beli handbag, nanti kita terikut perangai dia. Nanti dia beli handbag Chanel baru...kita pon nak Chanel jugak. Walhal kita sebenarnya tak mampu. Tak pasal-pasal kita jadikan peribahasa "Biar papa asalkan bergaya" sebagai peneman hidup. Opppsss, terlebey sudaa~


Sejak minum pati prun nih, saya dapat 'rasa' sedikit perubahan:

1. Tak mengantuk waktu siang hari.
Betul tak tipu, saya dah tak perlukan day nap (kau hengat kau kanak-kanak kah?) Errrrr, maksud saya siang hari dah tak mengantuk, walaupun malam-malam tidur lambat :D.

2. Kuasa gaban.
Tak mengantuk disebabkan lebihan tenaga seperti kanak-kanak yang terlebih gula. Badan rasa tak letih sangat di siang hari. Tapi, kalau minum benda ini lepas tu minum Nutrimeal Usana lagilah, fuhhhhh terasa diri menjadi gaban wa cakap luu!!! Saya powerrrr keh keh keh.

Saya namakan si-hanger-purple ini sebagai Nona Azizah

Beli 1 kotak besar nih RM42.80 (kat Watson's), dalam ada 12 botol. Saya minum 1 botol setiap hari selepas bangun tidur (macam bagitahu cara nak makan ubat kah kah!). Sekarang neh pulak dapat hanger lawa kalau beli sekotak besar, haruslah menjadi lebih excited untuk membelinya. Heh, tertipulah konon dengan marketing strategy. Bukanlah, bukan...beli sebab khasiatnya lahhh (-___-').

Wahai perempuan kesayangan, kau dah ada banyak kan hanger 'berbentuk' patung neh kan noks? Bagi kat mak vleyyy? ;p
Kumpulkan ke4-4nya hari ini!!! Dapatkan di pasaran (sumpah macam iklan kah kah kahhhh)

Gila menarik dia buat hanger neh, menangis tengok body Nona Azizah nehhhh. Cutting baek punyeeee~

Gila lentikkkkkk! @_@

10 comments:

Hana said...

adoiiiii...
lu amek angel gambara & explain hanger ni mcm nk kasik org stim siyottt....
lawak2....

mimie said...

i da ada hanger da...i pengaruh yang baik kan???(malu2 kucing)

ABH said...

akak dulu pun minum gak menda tu...tp kejap jek...hehehe

CikChelsea said...

hana,
kreatif kn sayaaaa?
heeeeee~


mimie,
i nk hanger u yg lain drpd nona ajijah nehhh...plisssss ;p


ABH,
awat benti? byk khasiat tau..hihih ;)

mrs.ecam said...

klu minum inner shine nie body leh jd cam nona azizah nie ke??? kui3...klu gitu sye nk 8kotak....ni pngaruh cik celsi.....klu en.lakiku tnya haku ckp ko yg ajo ek??? heeeee peace....

CikChelsea said...

errr...errrr
pesanan utk suami mrs.ecam, saya tak bersalahhhh =P

lizz said...

nak gak amalkan tapi duit bile seluk asik tinggal 5osen je..camner nak buy?? hehehehehe

ween said...

dulu ween pernah consume benda ni for 2weeks. beli 2 kotak contain 8 bottle each. memang super sedap! kdg2 rasa mcm nak minum sampai 2 bottle sehari, huu. tp syg la, sbb quite pricey T_____T masa minum inner shine hari2 duk menghadap cermin tgk mata bersinar2 x, HAHAHA. (psycho betul).

all I can said product ni bagus utk sistem penghadaman. lancar je membuang bila minum inner shine. sbb dia pati buah prun kan. erm xsempat nampak effect lain, maybe sbb ween just consumed for 2 weeks.

oh. if follow the instruction, dia suggest minum sebelum tido. tp ween pun minum waktu pg :)

reena said...

Oh dah agak lama i tinggal kejap minum Inner Shine ni. Huhu. Tapi memang bagus kan? I sukaaaa tapi tu la, agak pricey. Heh.

Wahhh body hanger lagi mengancam daripada body i. Apakah? Haha.

CikChelsea said...

lizz,
tak dapek den nak nolong ehhhh =P


ween,
yeszaaa bab penghadapn tuh mmg bkesan, lg efektif minum inner shine diikuti dgn minum air suam..terus je jammmm ;p


reena,
mmg pon a bit pricey...ada jugak i selang beberapa hari tak minum kalau 1 box dh hbs kah kah kah!

i pon nk body mcm hanger ituuuu T____T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...