15 Jan 2010

Tak paham la kau neh

Aku yang tak paham kau, bukan kau yang tak paham aku!

Kau tak suka aku, tapi apsal kau skodeng blog aku? Kau addicted dengan life aku ke apa? Nak tau apa yang aku but setiap hari kah? Haha lawak la kau neh.

Yerrr kau yang aku maksudkan! Yang kau meroyan tak pasal-pasal kat 'ex-best friend' kau tu kenapa? Dah sakit mental ke apa kau neh? Tak pasal-pasal nak emo T____T. Jangan la jeles tengok keakraban kami masih seperti dulu. Sebab apa kami masih baik sampai sekarang? Sebab salah seorang daripada kami tak macam kau yang perangai mengada-ngada dan tikam member sendiri! Kalau perangai kau masih tak berubah, sampai bila-bila pun kau tak akan jumpa sahabat sejati, tahu? Lambat laun orang pun tak nak kawan dengan kau kalau tahu perangai kau yang sebenarnya.

Get a life la, jangan kacau BFF aku! Kau yang bodoh dan rugi sebab kehilangan manusia baik macam tu sebagai kawan. Kau dengar tak?



(Tarik nafasssssssssss. Hembusssssssssssss)


Ok dah, I'm okay now :D

10 comments:

Sayang.Ibu said...

sabar.. sabarrr... kadang2 mmg ada org sewel mcm tu.. :)

Hana said...

i taw ni cite pasal sape ni..
huhuuhhu~
sabar yek cik lin...

~ As ~ said...

hahaha... sya pernah ada org ni tak suka dengan saya tapi suka skodeng blog, mcm la kita tak tau... lepas tu tempek muka dia kat blog, stop dah skodeng... tak tau la skrang...padan muka...

CikChelsea said...

kak intan,
mak sy kata, org sewel jgn dilayan...nt kita ikut sewel sekali...hehe jd lps nih baikan saja


hana,
owhh mmg sudah bnyk bsabar sama org itu! pffttt~


as,
seya nda mau la letak muka dia di blog seya, nt tcemar bah blog ku (ekekekee hows my loghat sabah? =P)

hawa said...

orang tu peminat setia ko kot~ (walau pun aku tau sape dia...)huhuhuhuhu~~~

CikChelsea said...

peminat? gituuuhhh! aku neh artis kah? takmau la haku ada peminat tak betul cmtu....psiko...bahahahah!!! ;p

dots33 said...

kusangka pns hgga ke ptg..
tbe2 kok ujan tgh2 hari..
kusangka baik laksana bintang..
rupenye jht bak ibu tiri.. (ala2 karam singh gtu)..
alkisahnye bgini..
ak mmgla sgt tskit hati.. (bkn ter tp mmg).. pd makhluk tuhan y xla seksi tp busuk hati..
ad ke die bole curik brg ak sesuke ati die.. (nme pon curik.. memg la ske ati die dol!).. mmg x amanah..
mntak tolg tp len plak y die tolg.. harapkn pgr.. pgr tu plak y curik brg ak..pasni jgn psg pgr.. wat tembok je tros.. memg ak xhalalkn la ape y die amek tu..KCIK ATI TAU!!!!
*die adalah sme dgn makhluk skodang skodeng y sdg dperkata or dperkutukkan ok..

mimie said...

macam2 manusia....i rasa dia ni telah jatuh chenta dengan u tak net...sebab tu sentiasa memburu u..orang kata benci tanda sayang...u da ada kekasih gelap dalam diam....ups terlebey suda:$....en arip dimadukan????muhahahahaha

c'sya said...

thanks u, coz prihatin ngan nsib bff u ni...:(

CikChelsea said...

dots33,
nyahhh..aku speku baju2 aku yg hilang tu ada bsangkut paut ms dia n the gang dok rumah laaaa!


mimie,
i speechless dgn kata2mu T___T
kesian encik arip dimadukan tnp rela kah kah kahhhh


c'sya,
akulah penjagamu akulah pelindungku akulah penawarmu (eh eh tetiba ternyanyi lagu gigi =P)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...