15 Jan 2010

Untuk tubuh badan yang lebih cemerlang, gemilang dan terbilang

Bermula dengan makanan yang sehat (eja 'sihat' pon tak betul!). Ehhh, sengajalah. Sini takde 'chekgu' yang nak tolak markah kalau salah ejaan keh keh kehhh.

*Tajuk adalah tak boleh blah!*

Kan posing-posing jakun kalau kat Econsave tuuuu ada jual strawberry. Pantang nampak confirm beli. Nampak beli, nampak beli. Beli sebab nampak. Tak beli sebab takde. Apa kau merepek nehhh? jgggfq%$@*&~

Setiap kali beli, dalam kepala musti plan gempak punya nak buat fruit tart. Dah terbayang nehhhh mahu buat fruit tart topping dengan strawberry, kiwi and peach. Slurrrrrpppp...

Tapi, sampai je rumah...............................


















































...penyakit M pun datang. Makanya, nan hado fruit tart jadilah salad saja. Penyakit M tahap kronik kah kah kahhh!!!

6 comments:

cintaqaseh said...

waahh...sedapnye...terliur tgk...

CikChelsea said...

heheheheheeee, jaga2 nt key board 'banjir' ;p

monstorious wife said...

fruit salad version malaysia, siap ada asam serbuk tuhh...

Sayang.Ibu said...

wahhhh... merah menawan saladmu itu..

CikChelsea said...

kak ilot,
yaaaa tepat sekali. mmg tekak melaysia! lg sedap letak serbuk asam drpd thousand island mcm kt pizza hut tuh T___T

CikChelsea said...

kak intan,
ngeeeee~ salad sempoi =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...