9 Feb 2010

Gambar apakah?

Mendapat tag daripada Mrs.Ecam yang puteh melepak itew!

Syarat tag:

1) Open picture's folder dalam PC, pilih folder yg ke-5

2) Bila dah open folder yang 'bertuah' itu, pilih gambar yg ke-5

3) Uploadkan gambar yg 'bertuah' ke dalam blog



Ya ampunnnnn...!!!
Sesungguhnya gambar neh mendatangkan nostalgia
Sob sob sob (mati la tetiba syahdu)

Owh pipiku sangat tebal ketika neh, macam apam terlebih baking powder
LOL

Tom,
Seandainya kau baca blog aku secara curi-curi si saat dan ketika ini, musti kau akan lap air mata mengenangkan kisah silam kah kah kah! Rumah kau menjadi saksi drama bebeberapa babak ;p heheeeeee...
(tetiba teringat ayam masak merah mak kau yang sedap gila tuh)


***

Ok, individu 'bertuah' seterusnya adalah...

Mimie Perempuan Kesayangan (jangan pura-pura tak paham!)
Kak Ilot (mati la kan, akak tengah busy pun saya tag =p)
Yantie
Ahkak Lia @ Mamarempit
Ahkak Ealyie

***

Ok, dah habis~

4 comments:

mamarempit said...

ngeeee..pepagi dh tekena aku.....huuuu

mrs.ecam said...

hahahhaha...pp tombam cam apam pong ko ttp bergaya vouge cc oi....ehek3

mamarempit said...

na...akak dh siap...heee

CikChelsea said...

mamarempit,
anda btuah hr neh

(pagi2 lg sy dh tgk tag akak..hikssss)


mrs.ecam,
vogue the vass harus, feduliks la fifi tombam pom3 ke hapa kn...kah3 (owh tidak sadar diri sungguh tssskk)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...