5 Feb 2010

Kelegaan yang tidak berpanjangan

Terima kasih kawan-kawan tersayang di atas ucapan selamat yang kalian berikan! Sumpah terharu. LEGA dah lepas interview. Seksa yang ditanggung berminggu-minggu hilang dalam masa 30 minit je. Gila betul T____T. Tapi lepas neh seksa balik sebab kena tunggu result interview pulak yang dijangka akan keluar pada 18 Mac.

Dulu tak sangka akan 'lepas' stage 1. Bertambah tak sangka bila berjaya 'lepas' stage 2. Kali neh, memang tak berharap sangat (haha tipu tak berharap. Gila la dah final stage kalau tak lepas kecewa jangan cakap ah!) akan 'lepas' stage 3 which was the final stage =S.

Interview di Pan Pac, JB tapi mana mampulah check-in kat hotel itu. Kalau ada sponsor takpe gak kah kah kah. Jadi check-in di Tropical Inn saja. RM136.50/night. Ok la kan?

Gambar ini pinjam dari sini

Bilik penginapan kami

Katil saya dah 'dirasmikan' dulu oleh YB. Dia yang tolong settlekan proses check-in sebab kami bertolak lambat petang semalam. Sempat pulak tidur sementara tunggu kami sampai, cisss. Hey hey! Saya bukan tidur sebilik dengan YB lah, kami merujuk kepada saya + Perempuan Kesayangan.

Mujurlah kejadian bongok seperti di hotel murahan (memang tidak akan recommend anda stay di hotel itu. Dah la bodoh sangat, bilik bau rokok pulak tu. Tutuplah hotel tu dalam masa beberapa bulan lagi! Haha keji gila doakan yang tak baik. Tapi pedulik apa cha-ya-nun-alif punya) semasa saya check-in bersama Perempuan Kesayangan beberapa bulan lalu. Anda nak tahu apa yang berlaku? Nantilah saya cerita, sekarang sangat letih tapi gigih juga update blog (kata tegar kannnn? muahahahah). Nak berehat dulu sambil menonton DVD yang dibeli secara banyak di Kip Mart. Beli 5 percuma 1 hahahah.

11 comments:

mrs.ecam said...

insyaallah de rezki x ke mne kn....
sy doakn jawatan 2 jd milik cik cc...amin...heeeee

smbil g intebiu skali ngedate la nie yeh....heeee peace

Ealyie said...

phewww.. legaaa.. ;)

fatenton said...

insyaallah ada reezeki mesti u dpt job tu :)

kiva said...

hehe..Alhamdulillah da lepas...
da usehe..so..doa n tawakal je k..
InsyaAllah ade rezki tu..amin..

Azryn said...

InsyaAllah sis...kalu mmg dh rezki, pasti dpt keje tu gak.

kalu dpt keje tu, i'll miss your cuppies....huhuhu...sodih laa pulak.

CikChelsea said...

mrs.ecam,
Amin, tq tq tq.
mmg le amik kesemptan ngedate skali..kikikiii


ealyie,
legaaaaaa susah semestinya ;p


fatenton,
Amin2...hehe tq dear :D

CikChelsea said...

kiva,
hehe tq kak dayah :)


azryn,
Amin...ta kak as. hrp2 cmtu la..hihi.
alaaa sedihnya ayat sob sob ='(

eddie dewanaga said...

stay kat TI ye... ada cerita pasal haunted room dulu kat situ...

Cheno said...

gudluck sis :)

lizz said...

hahah. aku dok jb ni..mmg tak pernah berselera tengok tropical inn tu. bangunan die mcm horror and dpt aku imagine dalam die yg xbest. tu tmpt cine actually.huhu

CikChelsea said...

eddie,
ye ke? nk tauuu nk tauuu!!!
ms naik lift, pintu lift asik tbukak kt tingkat 18 (Even tho takde yg tekan utk level tu)

ms tu tak pk apa2 yg scary..huhu


cheno,
tq adik comel =)


lizz,
situ je yg paling dekat dgn pan pac lizz..tpaksa la haku check-in situ. nk check in kat pan pac mn mampu dow hahahahahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...