1 Feb 2010

Kenapaaaaaa

...hari cuti takda orang update blog?
Kalau ada pun boleh dibilang dengan jari.

...hari neh bosan terlampau-lampau?
Nak hilangkan bosan dengan membuat blog walking, tapi tak ramai yang update pulak =S

...hari neh mengidam nak minum 'chocolate blog' yang teramat sangat!
Nak kunyah 'pearl' @ bubble yang kenyal tuh, sedapnyaaaa *lap air liur*

...hari neh cuaca panas gilaaaaa!
Tadi siap basuh baju pukul 1 tengahari, sekarang jam 3 baju dah almost kering. Kering yang crisp, bagus sekali!

...hari neh perut mengalami kesakitan?
Rutin yang perlu dihadapi setiap bulan tssskkk T____T

...hari neh takde cerita best kat tv?
Motifff Astro neh tunjuk balik Konsert AF musim paling haprak! Lagi rela tengok AF1 daripada AF5. Choyyyyy!!!

...hari neh rasa annoyed dengan customers?
Jangan salahkan period ku. Dah tulis kat blog order must be made at least 5 days advance tapi still tak paham? Esok nak suruh deliver hari neh baru terhegeh-hegeh nak place order? Siap pujuk kata "Please, please...penting sangat. I nak say sorry kat dia." LIKE I CARE??? Haha! Interview aku lagi penting okeh! Sumpah la annoying nyaaaaaaaaa.


Tetiba rasa blog neh dah jadi blog emo, dah tak fun. END lah.

8 comments:

~ As ~ said...

btl la kan...cuti je msti kurang update blog...nak blogwalking pun sikit je...hahaha...sama mcm diriku tak update2... M.A.L.A.S

eddie dewanaga said...

Sindrom gua dah update dgn review game Burnley.. Senandung tgh draft.. Deadvocalist baru tukar template...

abis minggu ni, 3-3 blog gua akan running as usual...

Liyana said...

-Cuti2 ni, yang berkeluarga byk lagi aktiviti lain nak buat daripada blogging.

- Ramai yg balik kampung atau on the road.

-Adakah sebenarnya ramai yang update blog dari pejabat ketika waktu kerja? ;)

CikChelsea said...

AS,
hah apa lg, sila update cepatttttt

;p


eddie,
review game tuh gua dh baca, sgt details, hehe.


liyana,
sy rs point nombor 3 tu adalah yg paling tepat, keh3

mimie said...

sindrom pms:)

reena said...

Cuti hari orang berdating sayang oii..Hihi :p

CikChelsea said...

mimie,
ya betulllll T____T


reena,
alaaaa, johor tak cuti. nk dating jugak =(

white eve said...

uwaaaa..ya saya juga mngidam chocolate blog yg teramat sangat~~` jhor sangt sangt sangat panasssssssssss~~~~~~~~~~~~~

;'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...