23 Feb 2010

Misi kerja gila

Sebenarnya saya dah publish entry di bawah neh pagi tadi, live blogging from tempat kejadian ;p, tapi tak tahu apa yang mengong blog address saya adalah lain, jadi bila balik petang tadi saya godeh-godeh apa yang patut barulah entry ini 'masuk' ke dalam blog saya. Mungkin ia sesat, salah masuk 'rumah' orang lain huhuh.

Unedited version, maaflah bahasa 'sms' banyak shortcuts.

*****



Skrg jam 6:36am,sy berada dihdpn bgunan psekutuan. Pukul 6:15am td dh smpi. Sblm subuh td dh grk dr rmh. Ya ampun dtg awl pun jd kereta no.10,yg 1st xtau la pkl brape smpi. Punyalah seksa nk renew pport T_T

Nsb baik dpt emak yg bijak bistari. Beliau trn dr kereta dan terus bjln msk 'chop' giliran dpn pintu imegresen. Kndrn yg park kat luar hnylh ilusi optik, xmenggambarkan keramaian manusia yg sbnrnya (kat dlm org dh beratur mcm ketapi!).

Dl ms 1st time buat pport xde plak org rmi cmni. Sejak gomen lancarkn pport mpu milik,berduyun yg buat. Bila dh mpu, kne bkorbn bgn awl etc., time mhl kne bkorbn duit. Mana lg bgs? :-S

Gmbr kt ats ialah bgunan psekutuan yg blm b'operasi,xtau apa motif tjk kt anda wahahah.

(Live blogging fm talipon cabuk)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...