22 Feb 2010

Selepas 2 bulan lebih

...menyambut hari lahir, hari Jumaat lepas saya menerima sebuah bungkusan yang dipos menggunakan National Express Courier. Anak saudara yang terjerit-jerit panggil bila brader hantar parcel tuh datang. "Cik Na, ada hadiahhhhhhhh!!!". Bukan seorang yang menjerit, bebeberapa orang, nak runtuh rumah T____T.

Masa sign untuk pengesahan tu, siap tanya lagi "Siapa hantar neh?" Sebab sumpah saya takda beli apa-apa jadi mana mungkin menunggu parcel. Brader yang hantar parcel tu jawab "Jauh nih dik, dari Kedah. Daripada Amir R....."

Owhhhh! Terus saya excited. Sign laju-laju sambil mengucapkan terima kasih kepada brader tuh. Zassss terus masuk bilik dengan mode tak sabar nak bukak hadiah ;p. Tapi sebenarnya dah tau dah apa benda dalam kotak tu, hehe :D (Amir tu bukan skandal ye, berani haku nak pasang skandal, merasa penangan kayu besbol YB).

Amir tuh adik angkat saya, dah lama dah 'mengangkat' budak tu (LOL) sejak zaman MSN chat famous dulu. Saya form 4 @ form 5 kot masa kenal adik hensem sorang tu. (Cik adik yang masih single kalau nak berkenalan, mari-mari amik borang. Adik angkat saya tu dah la kacak, baik hati pulak tu.) Mati la iklankan dia tanpa kebenaran!

Abaikan wallpaper kat laptop tuh, gambar itu bukan titik fokus yerr ;p. Titik fokus adalah kotak.

Kotak cam lombu, comel ^_^

Adik hensem saya hantar...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Gerek neh kalau pakai sambil layan bola. Mungkin boleh pakai pertengahan minggu nih masa tengok game Chelsea vs Inter Milan ngeh ngeh ngeh


Adik hensem TQ for the birthday gift, akak soooooka :D


P/S: Tetiba dijangkiti batuk kung-kung, janganlah sampai demam. Kerja sangat banyak minggu nih (-__-")

11 comments:

Ealyie said...

eheheh.. best!! best!!

laki akak da memokak dhek suh ON kan balik channel Sport, dia buat2 perang dingin so, akak OFF kan je channel tu..!! ahahahah... fadan muke!! akak mmg gile koserr.. ahahaha.. tapi dia plak tunjuk ferangai, pi kedai mamak memalam buta semata2 nk tgk game Chelsea!! dush..dussh.. Ahkak jugak kena balik.. nyampess..

Motip: budi bahasa, amalan mulia!! ahahaha..

eddie dewanaga said...

gua dengan terang-terangnya menyatakan cemburu...



serious!!!

wahidakhairy said...

uik lina..kamu biar btol dapat jersey chelsea tu??baik hati nye adik angkat kamu tu...congrat ye dpt durian runtuh camtu...

CikChelsea said...

ealyie,
hahahahaaa...sapo soh ekau poie matikan chenel tuh kek ghumoh. kn dh ke mamak cik abg mu itew =P

cpt2 p psg blk sports supaya cik abg ku kekal di rumah..hikssss


eddie,
pssttt...bro, lu cari adik angkat ahhh..kih3


wahidakhairy,
betullll la cik puan, itu kn dh tunjuk bhn bukti tuh..ngehhhhh :D

Sayang.Ibu said...

wahhhh... kem salam kat ahdik angkat ko tu CC.. tanye kat dia, nak tak jadik ahdik angkat ahkak jugak?? kahkahkahhhh

cikjun said...

kalo jd adik angkat kite, bey dapat baju MU free tak..lagi tak kurang 2 bulan je nak menjejak 25 thn ni..hahahaha

CikChelsea said...

sayang.ibu,
gelak dulu wakakakakakakakaakk

tak tahannnnn..nak jugakkkk ;p


cikjun,
sori yerr..dia 'sedarah' dgn aku...blue blood forever!!! tak main ah team syaiton wahahahah

jetsetter said...

sukaaaaaaa sgt kotak tu.baju tu ...OK lalalalla:p shantekk la..pandai dia pilih!

fatenton said...

comellah kotak..
happy besday cik chelsea.. :)

Persona_Hitam said...

best nye dapat hadiah bufday...
bile la agak nye bleh dapat adiah bufday cam CC dapat ekkk....
sesape yg ingin jd adik angkat ku sile sediekan adiah hari jadi yerk
lalalalalalala

CikChelsea said...

jetsetter,
dia mmg ada taste yg sgt baik (kot ;p)


fatenton,
kannnnn????
TQ faten :D


persona_hitam,
hehhhhhh!!!!
sy kenal kamu siapa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...