18 Feb 2010

Virus budak sekolah

Entah kenapa lately saya cepat benar mengantuk. Menginjak ke jam 12 malam je mata saya dah pedih, kepala dah noneng diiringi dengan fening-fening lalat. Budak sekolah tengah sakan bercuti, bukan main lagi tidur lambat. Saya pulak yang jadi budak sekolah terpaksa tidur awal.

Mungkin virus terbaru yang terkena pada diri saya neh ada kaitan dengan kadar ketidak kucupan cukupan tidur saya sepanjang minggu lalu. Tidur lambar, bangun awal. Minggu lepas memang kerja macam mechine ah, bukan human. Sumpah penat I tell you! T_____T Adehhhhhh laa...

Saya nak qada' tidur sampai puas dulu baru, boleh pergi skodeng blog anda semua. Ok, mahu tidur sekarang.

ZZzzzzZZzz

(Kroihhh....kroihhh...kroohhhh, wiwiwiwiwiii~)


P/S: Minta maaf, komen anda pada entry lepas-lepas belum sempat saya reply. Kan bagus kalau boleh taip guna kaki. Tangan icing cupcakes, kaki reply message. Multi tasking, menarik bukan? :D

6 comments:

mrs.ecam said...

ha3 ptt la lme x update belog...bizi b'bisnes ghupernyer....masyukkk...masyukkkk...

Sayang.Ibu said...

dah puas tido, sila hapdate blog... muahahhaaaa

fatenton said...

hehehe takpe chelseaa
time muda gini bz buat bisnes..nt dah tua goyang kaki je sambil reply comment org.. hihii :D

CikChelsea said...

mrs.ecam,
Alhamdulillah rezki anak2 (anak tekak)
keh3


sayang.ibu,
gagah neh kak, celik mata je terus reply komen wahahahaha


fatenton,
i like ur statement...kih kih kihhhhhhhh ;p

reena said...

Hehehe. Diam2 berisi rupanya. Bz buat benda yang kita suka, tak pa. Kalau bz buat benda yang kita tak suka? Blerghh.

CikChelsea said...

reena,
errr kalau bz tpaksa buat benda yg tidak disukai sama la mcm paksaan, wohhhh sgt tak enjoy! hati pun mcm bengkak saja kn? kalau blh nk hentak kaki sekuat hati ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...