12 Mar 2010

3 bulan je lagi, sayang




Twilight Saga: Eclipse
(The official movie trailer 2010)


3 bulan lebih je lagi.

30 June 2010 nanti kita jumpa dalam panggung ye sayang?

Owhhh sayangku Edward~~~~~~~

(Perempuan neh kurang siuman, tumpang lalu~)




(Mintak-mintak la scene Jacob kiss Bella dalam hutan tu tak akan difilemkan. Tak sanggup nak tengok! Benci ah kat Jacob bluweekkkkkk)

7 comments:

inzarin said...

ape kata u tgk pilem Remember Me dlu? Buat pelepas rindu sementara nak nunggu 3 bln tu dtg ;)

eddie dewanaga said...

"...you have to consider the idea that I might be better for her than you are !"

isz_3707 said...

ko pi lah tgk filem robert pattison yg skang tgh kat wayang tu, aku xminat jantan lembik tu huaaaaahahahhaha. haipp, brani ko kutuk jacobku yer..kang serigala geget mau?

alizan75 said...

tunpang lalu....

apa la...tengok filem malaysaia la..
cita v3 ker....

CikChelsea said...

inzarin,
alaaaa tak mau robert pattinson, sy mau edward. dlm remember me dia manusia bukan pontianak T______T

tp best tak cite tu? berbaloikah utk ditengok? ;)


eddie,
ecehh cehhh cehhh ;p
edward is perfect for me tamau org lain lalala~


kak iszan,
tamau robert la akakkkkk...sy mau edward. aiseh mrh lak org tak suke jacob. sapa soh dia kiss gf edward, motip sgt kiss gf org lain? ;p


alizan75,
bukan tanak sokong, tp kadang2 serik nk tgk filem melayu (nak2 lg klo cite arahan 'prof' ituuuu)

fatenton said...

heheheh
i pon suke edward..
mula2 tgk mcm tak hensem..
lama2 tgk tergoda terus.. :D

CikChelsea said...

fatenton,
tp edward dlm novel lg kachak dan hensemmmmm...lebih baik dr robert pattinson..uhuhuhuh

tp dpt robert as edward pon jd la..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...