1 Mar 2010

Cuti luar Malaysia


Akhirnya hari yang ku tunggu-tunggu tiba jua.

Saya tengah beratur kat check-in counter, menunggu turn untuk check-in luggage. Satu beg kecik sajork uols, konsep travel lite-lite gituh.

Gigih cari botol plastik transfer segala tok nenek skin care semata-mata nak ikut konsep di atas. Sedia maklum le Air Asia walaupun flight ticket murah, additional charge banyak. MAS tetap di hati *tetibe sangatsss!

Oh taip punya taip dah sampai ke tempat scan. Adeh perut lapo la pulak. Ok la uols, sampai ketemu di lain hari. Guwe duluah deh. Daa *motip belum sampai Indon dah cakap slang sana?

Amik feel,keh keh kehhh

6 comments:

mrs.ecam said...

alaaa ko nk g bercoti x ajak pong...nk g indon yek...jgn lupe sebenier haku...keh3

hawa said...

selamat bercuti=) thanks 4 the cuppies..suke budak2 tu

Sayang.Ibu said...

kamu ke mana sihhhh?? ke bandung ya?? selamat berlibur yaaaa... ahaksss

Cik Mont said...

uiksss.. kamu ke indon? kirim salam pada Dude Harlino yach! (tetiba je plaks).. hekss..

CikChelsea said...

mrs.ecam,
merehatkan badan dan minda daripada kerja keh3 =p


hawa,
it's my job ;)

CikChelsea said...

sayang.ibu,
bandung best la ahkak, rasa nak pergi lagi jeeeeeeeee!!!! ngeeee~


cik mont,
harlino? mcm nama haku je...hahahahaha. sapakah itu? langsung tak kenal T___T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...