30 Mar 2010

Hasil daripada menjadi 'makcik'

Ingatkah entry ini dan ini?

Sumpah tersangatlah seronok menjadi makcik-makcik!!! Rasa mahu menjadi makcik setiap hari kah kah kahhh. Ahh, engkau memanglah suka jadi makcik sebab semua melibatkan aktiviti retail therapy. Muahahahahh *gelak syaiton

7 pasang baju yang dijahit oleh makcik gila kentang.

I'm a first timer...err for this brand T__T. Tak perlulah explain apa bagusnya Tupper.ware kan? Rasanya semua pon dah tahu kualitinya :). Tak sangka banyak pula isi dalam 'Gift Set' tu, masa tengok katalog macam tak berapa banyak. Sekarang secara tiba-tiba saya dah banyak container kosong =p. Bolehlah isi susu ke apa nanti bila di rumah sewa (ceh ceh cehhh). Tumbler tu plan nak guna di pejabat (aku excited dow nak kerja! kah kah)

Penyebab ke-3 saya menjadi makcik-makcik, barang elektrik keh keh keh.

Banyaknya barang nak di bawa. Nak berkemas malas pulak T________T. Jangan bonet tak muat sudah.

Berharap akan dihantar posting di negeri tanah tumpah airku tapi sepertinya mustahil =S. KEAJAIBAN sila muncul, plinkkkkk.

5 comments:

mrs.ecam said...

keh3...makcik2 ek...mmg nmpk la kesemangatan ko nk koje 2...cupcakes still ko wat ke klu dh koje nnti?

fatenton said...

mesti dah tak sbr2 nak dtg putrajaya kan :)

mamarempit said...

bukan ke (biasenye la....cam adik & kawan2)...derang call Putrajaya...ckp tk moh reg kt situ...tus mintak je reg kt JB or daerah2 yg behampiran...posting tu blakang cite la....so...tk yah gi putrajaya....betul ke??? hehehe....

BIL dulu cam tu la....tk tau la skang ni lagu mana... :P

CikChelsea said...

mrs.ecam,
haha mmg smgt waja ;p
tatau lg la, klo tak bz insyaAllah boleh buat :)


fatenton,
excited + sedih jugak...dilema kah3


mamarempit,
tu dulu kot skrg nih mmg sume lapor diri kt putrajaya. plus, lps register n klo kne posting kt sana, kne apply utk pindah br blh pindah (tu pon ikut kekosongan kt state)

Sayang.Ibu said...

wahhhh terasa excited gak tengok preparation CC nih.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...