26 Mar 2010

Tercapainya salah 1 wishlist

2010 tahun ajaib! Tahun yang bermula dengan begitu baik. Beberapa wishlist saya telah tertunai. Antaranya saya dapat KERJA. Memang aim kerja itu sehaja sejak final year di uni dulu. Alhamdulillah tercapai. Sanggup tunggu setahun (tunggu sambil jadi taukeh kek cawan kah kah), tapi berbaloi mengunggu :')

Semoga tahun 2010 akan menjadi bertambah baik!!!

Wishlist lain yang telah tercapai ialah...dah dapat makan beef ribs kat Tony Roma's. Apa punya wishlist la kau buat neh? Kah kah kahhh. Wah mana boleh jadi tengok gambar saja di blog orang. Wajiblah terliur kerana nampak begitu lazat sekali Tony Roma's Beef Ribs *lap air liur.

Sedap weh sedap. Nasib baik ketika makan hari tu belum start diet lagi, bolehlah makan tanpa rasa bersalah kah kah. Kalau sekarang kau hulur Tony Roma's beef ribs depan aku, akan ku jeling-jeling saja. (nampak sangat tipu, siapa boleh tolak beef ribs yang sedap gila nih???) Nasib baik Tony Roma's ada di MV dan Pavillion saja, takde siapa boleh goda saya dengan benda ini di sini muahahaha.

Makan 1 saja pon dah boleh kenyang :)

Encik Zaman belanja :D

Makan ribs dengan coleslaw je, kalaulah amik side dish nasi ke apa fuhhh termengah-mengahlah engkau nak habiskan. Jangan tamak ;p

.

Owh lepas tu celebrate birthday Encik Zaman sekali. Kak Fadd sempat cakap kat staff TR, hari tu birthday Encik Zaman (sebenarnya belated birthday hehe). Masa tengah ramai-ramai nyanyi lagu Happy Birthday, emak pulak nangis. Aik? Emak terharu agaknya (yelah Encik Zaman kan anak lelaki bongsu kesayangan dia kah kah.) Comel betul fi'il emak =p

Free dessert a.k.a birthday cake for birthday boy. Chocolate cake with vanilla ice-cream, topping with chocolate syrup. Yummehhh.

Oh oh oh anak kesayangan emak =p

Wanita-wanita kesayangan

Diet masuk hari ke-4. Masih hidup ;p (walaupun tak makan nasi langsung) *tepok-tepok bahu diri sendiri

4 comments:

Rina (◕‿◕)✿ said...

sedap giler nampak rib tu. slurp slurppp

brape rggit?? mahal x?

anyway rina dapat click ur nuff, mariefrance bodyline. tau2 je tengah cite pasal rib yg belemak2 hihi

reena said...

Hahhh? Boleh dapt free kek ka kalau cakap besday? Alaaa..Last year celebrate besday bf i kat Tony Roma gak. Menyesal tak mintak. Ok, tahun nak tuntut ah.

Sayang.Ibu said...

ahdik... kenapa begitu kejam menyiksa ahkakkk... sangat menggiurkan... *lap air liur*

CikChelsea said...

rina,
mmg sedappppppp :D
yg kami mkn tu 10 ketui rm128 (klo tak silap), free coleslaw 2 bowls :)


reena,
i rs free, tp tak sure. tp rsnya mmg free (heh mengconfusekan org pulak dia T___T), mention bday (tp surprise la jgn smpi bday boy dgr hihi) ms nk masuk tu kat staff :D


sayang.ibu,
wahahahaha, haku mmg kijam ahkakkkk =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...