31 Mar 2010

Uhu oho ehek

Pernah dengar budak-budak merengek "ehek ehek ehekkkkk" tak? Merengek ngada-ngada, merengek bila mintak something tapi tak dapat. Bunyi rengekkan memang stok-stok mintak kena lempang? Memang kalau dengar menyirap mengoren je rasa. Berbulu je telinga.

Nak-nak lagi kalau yang merengek tu anak saudara, tak boleh buat apa. Boleh cakap camnih je:

"Eiii pakkal je ko nih anak orang, kalau anak aku...dah lama aku lempang guna kaki."


Muahahahahahahhh *makcik kijam
.

Kalau saya yang merengek gitu...adakah volehhhh?

Sebab saya nak sangat makan ini sekarang...


*



*



*



*



*



*



*



*



*



*



*



*

(Picture source: farm4.static.flickr.com)

(Picture source: www.51766.com)


Ehek ehek ehekkkkk nak makan Pappa Rotiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ada sesiapa nak tolong lempang?
Kah kah kah.


P/S: Malas okeh nak drive pergi Batu Pahat semata-mata nak beli roti ini. Apasal la kat sini takde sob sob

10 comments:

Sayang.Ibu said...

apalagik, pi laaaa BP carik paparoti, kat a.itam ada ke? rasa mcm xde.. ke ada??? heheheee

reena said...

Tu yg mcm Roti Boy ke? Alamanda ada Roti Boy :p

miss mumun said...

ehek2.. mumun nak merengek cmnih gak bley ka? apasal kat sabah x dek?? oh tidak.. uhuk3.. (#.#)

Hahaha.. pe lagi kak.. marilah kita belajar buat sendirik.. =)

mamarempit said...

mcm le jauh bebeno umah ko ngn BP tu..pejam mate je dh tibe tau....mau nk kena siku nehhh...hiaaaaaaaaaa

fatenton said...

u kan pdi buat sendiri chelsea..
pe kata u buat aje sendiri..
pastu post kat saya sikit :)

CikChelsea said...

sayang.ibu,
kat air hitam takde tu la masalahnye. klo tak dh drive dh :')


reena,
lebih kurang, tp i kureng sket dgn roti boy. dl dh prnh rs ms kt shah alam...tak berapa sedap nk compare dgn papa roti =P


miss mumun,
ehhh sana takde langsung ke?
awk bukak franchise la moon ;)

CikChelsea said...

mamarempit,
jauh la akak, 40min gak nk g carrefour tuh T___________T


fatenton,
alahaiiii sgt tidak rajin nk membaking skrg
tp malas sy thp kritikal, nak buat mls...nk g beli pon mls..haha

mrs.ecam said...

kui3 nsb bek la roti boy ke papa roti ke aku snang nk dpt...bersepah kt sini....keh3

miss mumun said...

xade la kak..
ada tp namanya TUAH BAKERY..
tp xsegebu n sesedap PAPA ROTI..
terbaeekk!!
p/s: idea bernas, nak bukak franchise tp ada tak sape2 nak payungkan?? hik3..

CikChelsea said...

mrs.ecam,
ko jgn eksyen dgn aku, nt aku pon boleh buat ayt sama mcm ko

kah3 =P


miss mumun,
owh skrg franchise sgt mudah utk dpt loan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...