24 Mar 2010

You're beautiful :)

Lihatlah doniaaaaaa *matilah bukak entry guna ayat Primadona Azean Irdawaty

Saya tak reti nak bermukadimah macam Cikgu Cun ini. Manis dan tersusun saja bait-bait ayat yang beliau tulis (dah nama pon cikgu haruslah ayat power, kan Kak Intan kan kan? ;p).

TERIMA KASIH yang tidak terhingga di atas award ini...

*

*

*

*

*

Perasan chantek kejap ;p
Kah kah kahhhhh!

Jadi rules bagi penerima award ini adalah...

1. Thank & Link the person that gave you the award
>>> Sudah :D


2. State 7 things about yourself
>>> Aisehh 7 je? Apsal tak 18 kih kih kih...
  • Workaholic - badan dah sakit baru berhenti
  • Perfectionist - kadang-kadang jadi masalah juga haha
  • Hot tempered - tapi cepat sejuk hehhhh =p
  • Boros - haihhhh, tengah memperbaiki diri T___T
  • Shopaholic - perlu expalin ke? kah kah kahhh
  • Tegas - dan garang...aummmm
  • Faster learner - betul, tak tipu ^_^

3. Pass this award to 15 bloggers that you've discovered and think they are fantastic...
>>>They're beautiful in their own ways :)

Thank you Kak Intan :)

8 comments:

reena said...

Oh thank u thank u!

Kena buat Oscar speech ke? :p

mamarempit said...

masuk ranking gak tu mamarempit...wahwahahaha..toce2....

Sayang.Ibu said...

wahhh...mekasih ahdik sbb dah buat..;)

CikChelsea said...

reena,
hahahaha
silakannnnn ;p


mamarempit,
harusss la! ;)


sayang.ibu,
boleh buat cpt sbb takde kje ahkak. memaksimumkan waktu 'menganggur' sebaik mungkin keh3

cikjun said...

terharu...........^^

CikChelsea said...

cikjun,
nak tisu tak? =P

Aida Narina said...

thanks u for the award :) btw u are in the middle of dieting? u go girl! yup, pemakanan sihat and workout paling berkesan :) I pun sedagng jugaa :p hihii

CikChelsea said...

u r most welcome ;)

yeahhh skrg mkn sikit then buat workouts, sengal2 dh kne dera dgn jillian =P chayok utk kita kikikii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...