16 Apr 2010

Berpindah-randah

Bukan tuan punya blog, tapi isi kandungan blog.
Keh keh keh.

Sesuatu yang agak serius telah berlaku di pejabat, maka saya akan menulis semua yang berkaitan dengan hal-hal kerja di tempat yang lebih 'selamat' dan 'tertutup'.

Sesuatu yang berlaku akibat kecuaian diri saya sendiri. Sis Liyana, memang betul macam yang akak cakap dalam 1 komen kat entry ini cuma bukan disebabkan blog inilah. FB puncanya T____T.

Lesson learnt! Don't ever add @ approve your staffs @ workmates in your FB. Seriously!

Semua rahsia akan dipindahkan ke SINI (tak payah klik kalau anda tak ada permission untuk baca kah kah) untuk mengelakkan perkara yang sama berulang pada masa akan datang.

Sesiapa yang berminat untuk 'masuk' ke 'kawasan larangan' saya, sila tinggalkan email anda di ruangan komen.

NOTE:
Saya akan pilih mereka yang saya percaya sahaja. Jangan pulak selama ini engkau silent reader, tup-tup engkau mintak permission memanglah haku tak bagi. Saya mintak maaf siap-siap kalau ada antara anda yang saya tak invite, tu tandanya kita belum kenal dengan mesreeeeee theheeeee~

Sekian laporan dari kawasan bukan larangan
:D

19 comments:

Sayang.Ibu said...

alaa ahdikk, invite ler ahkak...
aina.ainin@gmail.com

Siti Norwahida Shukeri said...

uiks ko lina...ada blog rahsia plak...bagus gak ko wat camtu...selamat....

~ As ~ said...

as long as ada 'kawasan bukan larangan' utk dibaca, i dun mind dengan 'kawasan larangan'...ehehehe

isz_3707 said...

klau ko rasa nak kene bom blog ni ngn blog rahsia ko tu, ko takyah la bg kunci kat aku :P

noriszan17@yahoo.com

sherda said...
This comment has been removed by the author.
yantie said...

aku boleh tak nak masuk taman larangan ko tu? hehe
yantieazan@gmail.com

Saira Azura said...

suci.salsabila@yahoo.com

cikjun said...

me...me...me...T___T

jj.junaidah@yahoo.com
huhu

Nad Nazira said...

yang..walaupun nad senyap je..nad bace blog lina..ade isu hangat ke??invite me keh..minah sorang ni nak gak nyebok..


whitz_carszia@yahoo.com


:P

Azryn said...

akak nak...akak nak...~~~smbil angkat tangan tinggi2~~~

Azryn said...

kalu leh, nie emailnya ~~~smbil buat muka tak tau malu jap~~~

azryn96@hotmail.com

yus said...

add saya cikChelsea. your silent reader yg dah taknak silent lg.. :)
sukecoklat@gmail.com
tq.

Liyana said...

I feel sorry for what happened. Berhati2 ye lepas ni :)

email akak: nanamansor@yahoo.com

miss mumun said...

what hapen kak?
missmunirah87@gmail.com

Rina (◕‿◕)✿ said...

rina xmau innvite ke hahahaa. tetibe. *bab2 gosip rasia2 ni mmg i loike lol

Rina (◕‿◕)✿ said...

saya menabung d intimate and school of x! :D

eddie dewanaga said...

gua boleh masuk tak..??


dead_vocalist@yahoo.com

just in case...

Dr.Senbe said...

akak lina. invite le saye. tenkiu2
haha x nk ltk email kt sini. nnt org snang nk lookup ntok spam T_T

AJ Nismihan said...

aku sah-sah la nak kene rejek dengan hang kan. tapi aku tetap nak minta permission nak baca gak...
hua ha ha
dah la silent reader yang memang silent nih...

kalersilber@gmail.com

one more tips.

prevent from telling your office mate about your blog too. sometimes we tend to be somebody else here and in office, rite?

dan aku sendiri tak dedah nama aku dan akaun Fb dekat budak2keje. it is completely prohibited, kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...