5 Apr 2010

Bersiaran dari...

...Jay Pi Em

Hari ni first day taklimat. Esok ada lagi taklimat dan kemungkinan besar akan dapat surat posting under jabatan @ agensi @ suruhanjaya apa. Berdebar-debar juga nak tau akan kerja di mana.

Mata sangat mengantok akibat tak kucup cukup tidur. Few of my batchmates yang sama jabatan telah diberi penempatan. 4 org akan ke kabinet, 12 org akan ke bahagian penyelidikan. Saya dan yang lain kena sabar tunggu hari esok.

Tentative dah tamat jam 4 petang, tapi bersurai kena tunggu jam 5 petang. Sejam nak buat apa neh?

Kecik besar kecik besar je bukaan mata ini. Haku nak zZZzz

11 comments:

Sayang.Ibu said...

ok..terjawab sudaaaa... sok2 kalo jumpe PM, kem salam k...hahahhaa

MommyDania said...

wah..sudah mula lapor diri. congrats!

mrs.ecam said...

wow keje kt kementerian...wah best...best

synn said...

dh kat putrajaya yer...selamat bekerja

reena said...

Mana taknya tak cukup tido. Gossip sampai kol 2 am. Tu baru malam pertama. Wahhh malam pertama. Tak boleh blah. Wakaka!

reena said...

Mana taknya tak cukup tido. Gossip sampai kol 2 am. Tu baru malam pertama. Wahhh malam pertama. Tak boleh blah. Wakaka!

CikChelsea said...

sayang.ibu: mcm btuah sgt je nk dpt jumpa PM =p, entah kena campak under department apa la sy nih...blm diketahui lg. i saspen u..hhhihi

CikChelsea said...

mommy dania: tqqq...hari sabtu lps dh lapor diri, td lapor diri pd ketua jtbn :D

CikChelsea said...

mrs.ecam: aku tatau lg ditempatkan kt mana nih...esok penentu segalanya..hihi (hrp sgt la aku dipindahkan ke johor...Amin)

CikChelsea said...

synn: dh ada kt sini since sabtu lepas :D hehehehehe...thank you ;)

CikChelsea said...

reena: i tgk jam semlm almost 3 am br kita tidoq! u bangun awal gilaaaa (lps tu pdn muka sama2 mengantok gila babas kat office muahahaha) best mlm pertama semlm kah3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...