28 May 2010

Bukan dan tiada di sini, harap maklum

Office hour dah habis.
Hooooraaayyy...!!!
Esok cuti.
Best, best, best.

Hari nih kena tunggu teman sejawatan,
dia ada meeting dengan Da.to' Peng.a.rah.
Lepas nih we all nak pergi beli barang keperluan untuk berkursus.
Next week ada kursus pengenalan dan asas pee-dot-tee-dot-dee kat Terengganu.

Dikhabarkan tempat itu sangat syiok sebab ada pantai.
Wohhh I LOVE BEACH!
Excited sudaa...
Tapi merasalah nanti kena 'dera' masa kursus.
Tsskkk...

.

Edisi membelek blog sendiri dikala bosan.
Sesambil tu blogwalking ke blog orang lain.
Tapi,
sebelum ke blog orang lain,
check dulu live traffic.
Kot-kot keluar benda pelik.
Manalah tau kan?

Guess what I found?
Cuba tengok gambar bawah nih...


(sila buat tumbesaran sebab confirm tak boleh baca kalau tak besarkan mueheheh)


Dah besarkan?

Ok, next step.
Sila tengok 'kawasan' yang berwarna hitam.
Dah nampak?
Datang dari khidmat pencarian gugel.com.my kan?
Dari KL youllsss...
Siapa la tu kan?
Yang haku tau Mrs.Ecam tu je hah kat KL nih
Ekekekkk ;p

Ok.

Sekarang tengok 'kawasan' yang bertanda merah tu pulak.
Boleh baca?
Motif sangat cari cerita pasal pee-dot-tee-dot-dee kena buang kat sini?
Haiyohhhh...gossip-gossip tiada di sini yerr.

Plus,
macam mana blog haku boleh keluar bila dia type 'key word' itu?
Hadakah haku pernah mentulis perkataan pee-dot-tee-dot-dee secara langsung di sini?
Errrkkk...
Halamakssss! (paranoia wahahah)
Siapa pulak la yang sudah 'tersesat' sampai ke sini tu?
Mintak-mintaklah bukan rakan sejawatan.
Apatah lagi senior pee-dot-tee-dot-dee yang ada.
Opppssss...terlebih sudaa!

Kepada si pencari,
I (dan-dan ber'I' muahahah) belum kena buang kerja okeh.
Masih di sini mencurah bakti kepada masyarakat.
Terutamanya yang berada di KL.
Sekian.


(Hihi)

3 comments:

eddie dewanaga said...

lu dah semakin jauh, beb... take a good care of yourself...

mrs.ecam said...

kui3 yeke aku jek yg duk KL ni...silent reader ko kot...hekhek...x phm aku...lampi sket...em soriiiiiii

CikChelsea said...

eddie,
err jauh dari segi apa tu?
kalau dr kg mmg dh agak jauh
err ok takkelakar buat lawak bangang T__T


ms.ecam,
mcm la ada silent reader...bluwekk ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...