3 May 2010

Eh awak, awak jangan main-main dengan saya!

Saya nih famous blogger tau. Awak kutuk-kutuk saya kat blog, saya bagi awak notice of demand from laywer saya nanti!

WHAT THE HECK???

Benda kecik hal remeh temeh pun nak besar-besarkan? Macamlah engkau tu orang penting dalam negara. Pak-pak menteri yang dok kena kutuk, kena complaint itu ini takde pon melenting macam engkau. Nama je umur dah banyak, tapi fikiran belum matang. Alahaiiii, kecoh sangat siap keluarkan notice of demand segala, buat orang lain gelak je.

Gila perasan famous!

.

Gua sangap gila nih. Nak update blog tapi wayar USB misplaced pulak, hilang mood nak transfer gambar yang dah berzaman dok dalam kamera godang nih. Terbaca pulak kes 'gaduh-gaduh jari' (nak pakai gaduh mulut macam tak berapa sesuai sebab dorang gaduh dalam entry blog, jadi jari la yang macam bertangungjawab kannnn? Haha.) di antara 2 orang bloggers.


P/S: Hilang sangap gua, seronok pulak tengok orang DEWASA buat lawak kanak-kanak :D

14 comments:

reena said...

Gaduh2 jari? LOL. Tetiba terbayang Azwan Ali. Boleh?

Ealyie said...

no good.. no good..

~ As ~ said...

seperti ku tau siapa itu...ehehehe

~ As ~ said...

seperti ku tau siapa itu...ehehehe

Sayang.Ibu said...

hah blog mana tu?? *mode kepoci*

MarlissaMusa said...

cik c,
hihi..apakah? tah faham...london dan paris itu apa? tipukah kak red? hehe

CikChelsea said...

reena,
ada org perasan diri dia famous mcm abg wan kot? kah2


ealyie,
no good...?
org besaq gado mmg no good (not a good example utk kanak2 mcm saya :D)

CikChelsea said...

as,
ko mmg cpt pick up nyah! ;p


sayang.ibu,
wahhh akak tatau ke? hbs la nt diva sorang tu meroyan akak tak kenal dia. dia famous gilaaaaa

bahahahah

CikChelsea said...

marlissa,
no name please, i takmau btanggungjawab T____T

try la korek achieve dia, bila pulak dia g paris @ london dgn duit blog? article dlm paper tu over lahhhh

Rina (◕‿◕)✿ said...

sape2?? gtau kt my comment pls, nanti rina delete hehehe.;p

CikChelsea said...

rina,
aiyayaii ahdik manes tatau kah? hot story nih =p

takkan la tak kenal blogger famous yg claim diri dia DIVA tuhhhh lalala~

fatenton said...

eee mcm budak kecik je kan..

mrs.ecam said...

sape blogger 2??/ nk tau...nk tau...hee aku pnah gak bce blog org 'gado jari' smbil bce smbil gelak...hekhek...apo2 ntah

CikChelsea said...

fatenton,
kamu tau eksss? hehehehehe


mrs.ecam,
ko pegi tny si faten, dia tau tuuuuu =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...