27 May 2010

When my wish came true...

Kalau ingat lagi saya ada tulis tentang sebuah 'wish' dalam entry ini dan juga ketidak-sabaran saya dalam entry ini (perenggan akhir ;p), anda mungkin dah ada jawapannya...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


It's a gift, from my beloved brother & sister


Idaman kalbu weh ;p


So I guess this year takda alasan untuk beli handbag lain (kot?). Aik? Tak pasti? Dasar nafsu perempuan! Bahahah.

16 comments:

FAM said...

nice catch dik. muda2 dh berLV. ;)

mrs.ecam said...

wow LV????????

CapT said...

beshnyerrr sbb di present kan.. x yh beli sendirik.. huhu.. my idaman kolbu..

aZr|n said...

santek!

cikjun said...

bantal polok...=P

CikChelsea said...

FAM,
nice 'wish' sebenarnya. tak catch sbb bukan beli sendiri :)

thanx to my abang!!!


mrs.ecam,
aku nak imagine mata ko boolat cmnih --> @_@

hihih


capT,
sbb tak beli sendiri ada la alasan utk beli bag lain kan? ahakssss!

CikChelsea said...

azrin,
btol btol btol ;)


cikjun,
hahahahaa
polok pon polok la jun, janji rock =p

kiva said...

meleleh je tgk kan....=)

KV said...

hola!! syok nya!

CikChelsea said...

kiva,
ahak ahak...jgn smpai key board basah =p


KV,
mmg syiok, free =D

Liyana said...

Tapi kena ada gaya, nanti org tak percaya ni ori..keh..keh..keh. Eh, serious ni!!

Tapi dik, cara reveal bag tu, mcm pernah ku lihat, tapi di mana ya :)

Liyana said...

Oh, lagi satu. Bila dah ada satu designer bag, ketagih tau. I dah terkena penyakit ni sikit2.

CikChelsea said...

kat Malaysia bnyk replica yg monogram, nasib baik sy kureng minat yg itu =p
hmm tgh pk cr nak 'gaya'kan beg itu...nk pakai pon syg nih LOL

simbol '*' tu sy siap kira 24 lg, biar sama dgn umur. entah apa2. kebetulan je kot sama :)

skrg nih pon dh 'eyeing' 1 handbag baru, tp insyaAllah tak beli thn nih =p

Sayang.Ibu said...

fuhhhhh... kelasss ko dik, dapat hadiah elvi.. ahkak jeles nih.. muahahhahaaaa

reena said...

OMG babeeeeeeeeeeeeee!!!!! Neverfull yo! MM, PM or GM? I want one tooo. Jenuh tunggu bf i ni. Hehehe (Dia yg janji btw)

CikChelsea said...

sayang.ibu,
ala nak jeles buat hape, dikau punya koleksi lg bnyk =p


reena,
it's MM babe =D
hari2 mention, guna tactic push smpi tuan punya badan letih nk dgr. nt dia beli la LOL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...