9 Jun 2010

Adik saya baiiikkk punyeee

Kalau dapat barang yang saya kirim, baik punyelah. Kalau tak dapat terus tukar tune jadi tak baik punyeeee. Tadi YM dengan dia, kirim 2 benda kat bawah nih;

Dannie flats nih tengah sale, gilalah harga memang tak masuk akal langsung. Tak masuk akal sebab murah sangat :D. Harap-harap adik saya dapatlah cari kasut nih. Dah terbayang-bayang keselesaan apabila memakainya. (Cey over :p)

Yang ini suruh dia beli kalau harga dah murah hua hua hua. Kata kedekot pengguna bijak, kan? Kalau tengok kat Coach's website, harga mahal. Tak mahulah spend rm600++ just for a wallet. Suruh dia survey kat FO, kalau ada yang lebih kurang Penelope Round Zip Wallet nih dan berharga affordable, bolehlah proceed keh keh.

Even though Coach banyak keluar design baru yang lebih funky, saya lebih minat design yang lama-lama. Ortodoks dan konservatif, gua lahir salah abad kah kah kah.


P/S kepada adik di Nashville,
Sila jadi adik yang baik punye, jangan jadi adik yang tak baik punye. Okek? Adik yang baik punye akan cari barang yang dikirim oleh kakaknya sampai dapat. Hua hua hua. Kalau baik punye, duhet raya tahun nih gua kasi naik.

Misti lu pun akan kata "Kakak gua, baikkkk punyeeeeee..."

7 comments:

isz_3707 said...

samala kita, ntah kenapa aku cukup xkenan C bolat2 tu

/pssttt, kasut tu baper? nak kirim gak boley? ngaaaaa

mrs.ecam said...

wakakkakakka...adk n akak sme jerk....klu dpt brg br leh mention bayekkkkkkk punyerrr...hekhek

CikChelsea said...

kak iszan,
tau xpe...
kasut tu blm masuk post bwh 200. gila murah kan kan? hehehehee


mrs.ecam,
adik sorang je, harus la kena syg lebih igut...adik sy baeekk punyeeeee :p

fatenton said...

cantiknye kasut tu..
chelsea kalau saya pun nak kirim boleh ke? saya nak warna biru :)

CikChelsea said...

warna biru nan hado faten, ado kale coklat, hitam n pink sajork :)

fatenton said...

ok.. nak kaler hitam..
boleh ke? hihihiihii

CikChelsea said...

cik faten,
email me pls :)

i punya tak dpt sbb takde saiz sob sob sobs :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...