29 Jun 2010

Cuci sampai kilat lebam!

Kalau lantai tu bolehlah nak cuci sampai kilat. Kalau cuci mata? Cucilah kau sampai lebam! Tsskkkk.

Tod's Grande Goa Messenger in purple

Tod's Grande Goa Messenger in camel

Tod's Grande Goa Messenger in beige
I love this color the most!

...ahhhh kalaulah dapat (~.^)

Yang bawah nih lawa jugak kan?

Tod's Media Goa Messenger in dark brown


Ishhhhh, grande and media 2-2 lawa. Kalau kumpul sehari RM10 agak-agak bila boleh dapat? Harga sebenar adalah tak tahu =p

Tapi kalau dapat yang bawah nih ok jugak! Boleh pakai secara casual dengan jeans. Oh la la!

Gucci 'New Jackie' large shoulder bag

3250 je!

...je in USD la, sila convert sendiri untuk dapatkan dalam nilai ringgit Malaysia. Terima kasih. Kah kah kah!

Kalau terus verangans nak handbag kat atas tu bukan puasa ganti je haku kena buat minggu nih. Sampai hujung tahun kena puasa setiap hari gamaknya! Kah kah kah lagi sekali.

7 comments:

FAM said...

i like it in brown.

CikChelsea said...

u mean the gucci new jackie?
brown pun lawa. tp kn sy verangans pakai dengan skinny kale grey, match gitu =p

(verangs sajork T__T)

isz_3707 said...

cun dik tods cekelat tu..aku bderet wishlist sangkut gara2 petik anggur xhabis2 ni uwaaaaaaaaaaaaa

ko kan peeteedee, ko mampu! sila swipe :P haaaaahahhahaha

reena said...

Cantiknyaaaa bag Tod's ni. I like in camel & beige!

CikChelsea said...

kak iszan,
kannnn? sekali tgk terus jatuh cinta la. tp mahal! nyampassss ;p

duhet plastik pun sy takda, guano nak swipe? haha


reena,
tau xpe!
kena puasa sampai akhir thn la, nak simpan duit utk tod's...hahahaha

Eti said...

Suka lah Tod's nie!!!
Apa-apa colour janji Tod's muahahaha!

CikChelsea said...

cantik kannnn? isshh kalaulah dapat >.<

tgk kat website, tgh sale nih usd900 je, original price usd2k. boleh caya ke? takkan la drop bnyk sgt rege dia..hmmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...