30 Jun 2010

Hujung minggu ini

Adalah saya, dengan ini... (kau nih dah kenapa macam nak angkat sumpah pulak?)
Errrkkk =S

Adalah saya telah merancang beberapa perkara bagi memenuhi waktu senggang hujung minggu ini. Diharapkan semoga apa yang dirancang akan terlaksana. Bak kata pepatah, "Manusia hanya mampu merancang, Tuhan yang akan menentukan."

Tetiba tak? Kah kah kah.

.

SABTU:

1. Pergi wedding

Akan ke Klang untuk menghadiri majlis menyambut menantu di rumah suami perempuan cantik di bawah. Hari tu tak dapat pergi majlis kahwin dia kat Batu Pahat sebab kena pergi kursus. Jadi, kena tebus ketidak-hadiran itu Sabtu ini.

Selamat dah member aku yang gonjeng nih jadi bini orang. Terharu :')
Ohh BTW inilah Keping. Rasanya saya ada mention nama dia dalam entry balik kampung 2 bulan lepas.

Lawa kan baju nikah dia?
I just love the details. Sweet gila. Tengok orang pakai lawa-lawa, majlis meriah terus rasa nak kahwin esok. Haha.

Nanti pergi Klang kena naik komuter. Mana ada kereta nak drive, tsskk. Lagipun lokasi majlis adalah sangat dekat dengan stesen komuter. Tapi jauh ya ampun. Dah kira hari tu, dari KL ke lokasi akan ada 19 stops. Sempatlah membuta dalam train gamaknya. Pastu turun train tudung dah keromot, haihhh.

Alamak! Hadiah belum beli!!!

(Gambar curi dari FB Keping)

2. Jumpa 'Bam-bam'

Rindu banget sama budak ini! Dah dekat sebulan (kot?) tak jumpa dia.
Ohh semalam budak kecik nih call saya. Yeap you heard me right!

Malam semalam I got 2 missed calls from my SIL. So I called her back. Call kali pertama, ada orang angkat tapi takde suara. Just ada bunyi 'krek-krek'. Ingatkan something wrong with the line ke apa. So, I called my SIL lagi sekali. Yang second time, after I say "Hello? Akak? Hello?", dengar suara Kazim gelak-gelak. "Hik hik hikkkk..." pastu dia mumbling apa entah.

Then dari belakang dengar suara my SIL "Kazim main handphone mommy ye? Awak call siapa nihhhhh???"

Pandai okeh budak kecik nihhh! Tau nak dail nombor, tau nak jawab call. Bahaya nih, kang tak pepasal melambung bil telefon mommy awak Kazim oii >.<

(Gambar curi from FB Kazim's Mommy)
.

AHAD:

Nak makan Grilled Cod Fish kat Tony Roma's.

Nakkkkkkk sangat sampai dok terbayang-bayang since Isnin lepas. Huhu. Siryes sedap gila cod fish kat TR! Hari tu makan mengendeng my SIL punya, jadi tak puas. So, hari Ahad nih nak makan puas-puas.

Ohh my............
*lap air liur

Time puasa memang semua benda nampak sedapkan? Hadesss...

(Picture from google.com)


Kak Fadd, if you read this -
Can I come to your place this Saturday? Nanti Ahad boleh keluar terus. Hehehe... Ahad ni jadi kan? ;p


.

Kau ado baru tengah minggu dah plan apa nak buat weekend? Hahah!

5 comments:

wahidakhairy said...

comey gile cutie boy tu..nak cubit pipi please!!

enw, ur food yg dipaparkan di blog sgt mengujakan plus i yg dok kt perlis ni..huk huk...

amrie abdullah said...

Ko naik komuter jgn tido, nanti jadi cam aku.. gi KL nek komuter dr Shah Alam kul5.30 ptg, sedar2 da nak gelap tengok komuter tuh dah patah balik ke shah alam smula... Hahahha siot btol...

CikChelsea said...

wahida,
nt i tlg gigitkan bg pihak u. thehehehhh...

eh apsal dah dok perlis skrg? dh pindah terus ke atau tgh bercuti?


amrie,
ah ko! sapa soh tido mati. org tido dlm tren tido2 ayam sajork.

sengal ko nih =p

amrie abdullah said...

Hehhe.. nak buat camne..ko paham2 la ptg2 besesak2 org balik keje.. klo aku tak tido, mcm2 benda aku nampak n mcm2 bau aku terbau.. so baik aku tido.. tak sgka pulak tetido mati... hahaha..

CikChelsea said...

patut tgh sesak + bau mcm2 tulah tak boleh tdo! deeyyy, ko nih mmg spesies lain mcm la..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...