16 Jun 2010

Italia, forza Azzuri

Ceh apalah skuad kebangsaan Italy nih, lawan Paraguay pun draw je? Dah la main first half teruk nak mampus! Ball position 10% je. Rasa macam nak tutup tv malas nak tengok sampai habis game hari tuh. Tapi disebabkan second half, Paraguay masukkan Roque Santa Cruz terus buntang mata haku tengok kelibat dia atas padang. Muahahahah. HOT PAPA wehhh, keh keh kehhh...

Untung draw game tu, kalau Italy kalah? Haku bakar Ferrari. Ceh, macam la hengkau ado Ferrari. Kah kah kah!!!

So...

Kalau sokong England, maknanya Anya Hindmarch.
Kalau sokong USA, maknanya Coach.
Kalau sokong France, maknanya LV.

Saya support Italy!!!
Maknanya...

???

Ferragamo ke?
No no no

Prada kah?

Pun NO NO NO jugak ;p

(Eh pandai aku support negara yang banyak designers wakakak!)

Sokong Italy maknanya...

G.U.C.C.I

Vleyyy??? Keh keh kehhh...

Gucci 'Icon Bit' Medium Hobo

Harga...???
Sila rujuk gambar di bawah :p

Ringgit Malaysia TIGA HEBUUUU 'jeeeee'
kepala hotok mung 'jeeeee'


Nota kecik untuk YB: Yang, handbag hantaran nak yang nih bulih? :p

Confirm YB luku kepala haku teng teng teng!

13 comments:

monstorious wife said...

Uolls kena buat business MLM menjual air tapisan untuk membeli beg ituh.

**berkata dengan nada yang serious.

Dengan nota tambahan: Card credit dan debit card diterima.

Joinlah business mcm saya untuk cepat kaya!!

Larikkkk dulu!!!

CikChelsea said...

kak ilot,
gelak guling-guling okehhhh baca statament akak!

pingsan!

muahahahah.

air tapisan apa curlast akak, marilah jual corset, utk kekurusan sejagat.

marilah kita larikkk bersama!

reena said...

LOL! Babe, bag ni ada 2 tali eh? Tapi tali yg lagi satu sama pendek ka? Kalau panjang blh buat sling bag. 2 in 1 gitu. Berbaloi2!

reena said...

LOL! Babe, bag ni ada 2 tali eh? Tapi tali yg lagi satu sama pendek ka? Kalau panjang blh buat sling bag. 2 in 1 gitu. Berbaloi2!

Aida Narina said...

haha, tak apa, not just for wedding favour, sebelum wedding pun boleh beli :p alangkah indahnya kalau this bag pun onsale. sebab sekarang gucci tgh sale kat sini :p

cikjun said...

giless laa...kalo la piala dunia tu hadiahnyer handbag..T___T

CikChelsea said...

reena,
ha'ah babe, dual function..tu yg i sooka. blh jd sling bag (dh verangans nanti g honeymoon senang bwk sling bag je. over tak? kah3)


aida,
aim utk wedding je sbb skrg dh dpt handbag idaman, so handbag lain boleh tunggu :p

tapi kalau this one termasuk dlm sale, wajib i cari u..kirimmmmm! hehehehe


ajun,
lelaki nak buat apa handbag? T____T

AJ Nismihan said...

ala, bukan boleh bawak pi berkemah pun GUCCI tuh.

sengal bukan?

lilek sudah, 3riban lebih jer. kumpul duit hang 3-4 bulan dah boleh dah beli. tapi tu pun kena tangguh bayah maibi hang la (eh hang jadi ke beli maibi hari tuh?).

dan jangan sesekali nak suka hati mak bapak jiran sebelah rumah hang nak swipe C/C; aku dah sangkut dah. huhu

CikChelsea said...

gila ko nak bwk gucci harga 3k pergi camping? hilang akal okeh!

jadi nak beli, tp belum call agent..hehehehe. asik lupa je.

aku dh apply CC, kuang3 tp niat aku soci murni weh...guna utk kecemasan sajork keh3

R.S.A.L. said...

ye lah tuh ko gune utk kecemasan..ko tu bukan leh percaya sangat minah weh!~

gempak giler pakai gucci gi camping..ape kate ko gi bawak skali pi SKMI atau pUn Leadcamp nanti..try, test, cuba ??? amcam? ada bran? hahaa

weh, aku tatau pasal bola...tapi takde la bodo sgt smpai tatau lgsg ape mende tu world cup ? ahhahaa~

ye, kite memang perlu ambil tahu hal sekeliling walaupun kite tiada minat..

eh...apsal cam komen aku pnjg dari entry ko je ni??wakakak~

mtk mahapp..ai teroBer pulak yuw~

AJ Nismihan said...

ala budak skolah skang pun ada jer yang pakai coach apa segala. murah saja wat?
budak2pun ada jer pakai kasut nike pi naik bukit hari tuh. tapi bukan semua tulin bang! wakaka.
aduh.
aku bukan menidakkan ketulinan hang nak beli gucci, cuma reminder yang beli barang KEHENDAK bukan satu emergency tau! so pandai2lah guna yer. takut hang kena bake cupcake dan bawak niaga dekat opis (kendian gadu dengan PT apa segala pulakkan sebab depa pun nak niaga) sudah.
tak pun, jangan esok lusa hang contact aku dan ajak aku masuk MLM dan jual penapais air itu ini. memang aku lempang laju2jer hang nanti yer otajah. wakaka

R.S.A.L. said...

weh AJ..die buat MLM utk jual kek die weh..

ko sure jd org pling pertama die carik utk join geng MLM die..hahahhaa

CikChelsea said...

RSAL,
btol la weh, kegunaan emergency sajork nyah! sila percaya, haku tak tifu

org gila je bwk gucci pergi camping!


AJ,
"tulin bang!" - i loikeee this statement...kah kah kahhh. buat gaya sket? auwww~


utk korang berdua,
bizz haku tak pakai org tgh yerr..haku boss haku kuli. MLM2 tak main laaa.

rajinkah haku nak g memburu org soh beli penapis air + korset ribu2? takde laaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...