28 Jun 2010

Lelaki-lelaki hot di dalam filem

Peristiwa dah basi, filem pun entah-entah dah tersenarai keluar dari pawagam. Huksss. 'Roh' memblogging takda mari, jadi how nak tulis? Ditambah pula kat rumah penginapan sekarang line internet mengalami gangguan.


Membuat movies marathon bersama PK semasa pulang ke kampung halaman (erk ayat haku?) beberapa minggu lalu.

1) Killers
Starring: Ashton Kutcher (yang hot gila :p), Katherine Heigl

Starting ok. Tengah-tengah cerita pun ok. Ending sedikit hampeh. Tapi filem nih 'seronok' ditonton. (If you know what I mean ngahahahahahhhh)
Hui gelak syaiton =p

...sesi mencuci mata ;p

.

2) Prince of Persia: The Sands of Time
Starring: Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton

What to say? Saya memang mengunggu-nunggu filem ini. Puas hati dapat tengok Jake yang super duper hot gila fuh, rasa macam nak tengok lagi sebab best! Jalan cerita agak panjangggg, tapi tak bosan sebab banyak actions. Dah la set penggambaran lawa gila.

...cuci mata lagi, gagagagagaga~
(^.~)

.

Lagenda Budak Syaiton?
Sorry tak minat!
=p

.

NEXT?
Apa lagiiiiiiiiiiii...

ECLIPSE la!

(Edward...Edward...Edward)

...cair di hadapan skrin PC!

4 comments:

reena said...

A-Team tak tengok?

Oh my Bradley Cooper!

R.S.A.L. said...

ceh.....tak abes2 cair....cam coklat je dah ko ni

mrs.ecam said...

kui3 aku nk imagine ko cair kt dpn pc....huuuuuuuu

CikChelsea said...

reena,
blm tgk lg. i jd remaja kan time blk kg je. dok cni jiwa remajaku tkurung..tsskkk (mtk simpati kah3)


RSAL,
siapa blh kata tidak pada edward cullen..aku wanita biasa...muahahaha


mrs.ecam,
lembik mcm takde tulang...haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...