2 Jun 2010

Nama seperti mana dalam I/C

Mengapakah semenjak dua menjak tiga menjak nih, saya sering berasa paranoia? =S
Paranoia bila ada orang 'datang' ke blog saya menggunakan key word yang tertentu.

Contohnya dalam entry ini, 'beliau' datang menggunakan key word pee.tee.dee kena buang (apakah?)

Bila saya check key word di Nuffang account, keluar pula key word yang menggunakan nama betul saya sepanjang minggu lalu.
Iya NAMA PENUH SEPERTI DALAM KAD PENGENALAN.
3 kali hits.


Siapakah gerangan ketiga-tiga pencari ini sebenarnya?
Adakah;
Stranger?
Stalker (perasan artiskah kau? Kah kah)
Staff?
atau...
Senior pee.tee.dee?

(Eh apasal semua start huruf 'S'?)

Macam mana nak remove nama betul saya dari sini?
Kalau ada pun, haruslah dah tak ingat dari entry mana.
T_______T

6 comments:

mrs.ecam said...

ayokkk x tau...de momok ke???? kui3

reena said...

Haaaaa ayyokkkk! :p

CikChelsea said...

mrs.ecam + reena,
alaapa ayok2,jgn kasi tmbahsayapunya ke'saspen'an

huhu

Rina (◕‿◕)✿ said...

hehehe. femes ni, ade x keyword chelsea? :D

anyway rina wat lucky draw. jomla join :)

AJ Nismihan said...

rasanya aku tau...
namahang ada dekat entry 'berjaya akhirnya'.
kan dekat situ hang capture image yang ada full name hang?
cer cek skali lagi.
ni awat dah makin cepat lupa nih? nak kena PT10 banyak2ka?

CikChelsea said...

rina,
key word 'chelsea' tu takyah ckp la..lg bnyk :p

ok, nt kite terjah tgk contest itew ;)


AJ,
tp dlm screen capture blh jd penyebab ke? nt aku check kot2 aku ada tulis nama betul dlm entry..huhuhuh

kalau tak kerana tu pun, aku rs sbb one of my blogger friend ada tulis nama penuh aku dlm comment box

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...