20 Jun 2010

Perlakuan gila-gila yang kurang sihat untuk gadis

Apakah jenis perlakuan itu?

MEMAKAN
FAST FOOD @ BURGER KING
TENGAH MALAM BUTA

Itu adalah perlakuan kurang sihat ya adik-adik!
T___T

Itulah yang terjadi kalau jumpa 'kaki', memang buat kerja gila-gila sokmo.


Aktiviti berlaku ketika berhenti mengisi minyak, perut kereta diisi...tiba-tiba perut penumpang di dalam kereta pula yang lapar. Lapar mana ada ubat kan? Lapar jawabnya makanlah hehe. Kami kongsi makanan, bukan ke sharing is caring? Keh keh keh.

Hot coffee buat penghilang kengantukkan. Konon saja, elok je masuk highway, haku membuta sampai tiba ke destinasi kah kah.

French fries & chicken nuggets yang dibelasah secara berjemaah.

Chilli sauce yang tak sedap. Manis.

Chicken burger yang so-so. Seriously, kalau makan kat Burger King baik order Whopper sajork. Yang lain adalah hampeh.

Eceh ceh cehhhh =p

BFF comolot LOL. Eh, cemana korang boleh jadi BFF nih? Keh keh keh.

'Kak Nam' tengah bergossip pasal ketang goreng, sampai moncong-moncong molot. Background adalah chantek, special effect ;p

Senyuman adalah lakonan semata-mata, padahal tengah dok menyumpah memvevels; "Kalau bancuh sendiri, baik haku minum kat rumah $%@FH&*!!"

...dengan cogan kata "1Kentang"


I miss you guys
...a lot!

T______T

6 comments:

eddie dewanaga said...

I miss you too...

Sayang.Ibu said...

heaven tawww zaman2 mcm ni... enjoy the moments dik... tetiba ahkak terkenang zaman silam... ecewahhh.. :P

cikjun said...

waaaaaaa....bile mau buat keje2 begini lg?

CikChelsea said...

eddie,
wa terharu bro :')


sayang.ibu,
enjoy bila pulang ke pangkuan negeri tanah tumpah airku kak...di sini nan hado nak enjoy, kawan adalah tiada sob sob sob


cikjun,
bila adanya kelapangan (sebak, amik tisu lap air mata) tsskkk

reena said...

Hahahaha! Bila tengok gambar last tu, i dah agak mesti ada ala2 1Malaysia :p

CikChelsea said...

patriotik la konon :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...