1 Jul 2010

Apa sangatlah 12k, kan?

:: Sila klik untuk tumbesaran ::

(picture from sensasi.blogspot)

Hari tu baru beli KCT 1 dengan harga 66k
Ini saman baru 12k
Apa ada hal kan D.K?
Takkan tak mampu nak bayar kot?

(ala bukan tak mampu...sengaja tak nak bayar)

Dalam gambar boleh tengok nombor plat kereta-kereta milik DK nih...huhu.
Ada 1 saman kat Batu Pahat, kesalahan = speeding.
Orang tua ni buat apa ek kat BP? =p

14 comments:

Liyana said...

Mampu tu... :) Just nak share cerita lain sikit. My uncle ada driver, dia malas nak bayar kalau kereta tu speeding kalau kena saman tapi dia tak naik kereta tu. Driver yg melaram ngan kereta-kereta tuan..

CikChelsea said...

kalau mcm tu, tolak je gaji driver!
(kes driver bawak kereta melaram then kena saman)

bukan main lg lawan tokey =p

mrs.ecam said...

yee aku rs ni bkn kje dato k ke ct ke...nie msti koje driver die...mustahil la tuan kete nk drive sndri...hekhek....

wahidakhairy said...

dia nak p beli cupcakes ko kot lina...dia xde order ek??hahaha

CikChelsea said...

mrs.ecam,
kalau ye pun kije driver dia, blh tgk summon tu tarikh apa kn. suruh la driver bayar. sapa soh bwk laju2. kan kan?


wahida,
wah kelessss! mcm la cupcake aku sefemes wondermilk tuh. haha!

Ealyie said...

tah2 dia jumpe ko kat BP tak dhek ambik cuppies dia tempah bebyk doluuuu... ngeh! :p

CikChelsea said...

ealyie,
tak da maknanyaaaa =p

harus la itu dreber yg guna tuh. tok k @ tok t bukan ada function pun kat BP. dreber blk kg kot hihi

Eti said...

OMG! Hebat!!! Muahahaha!!!

mimie said...

maybe tok K nak belu tudung Tok T hanya jual di batu pahat. atau TOk T ngidam makan nasi beryani gam gajah.....iolss teke je nyah, kalau silap harap diampunkan:$

CikChelsea said...

eti,
gila kan saman sampai 12k
T____T


mimie,
tudung tu confirm tak btol! sbb tok t kan pakai selendang Bernard Chandran sajork kaedahnya.

kalau nasi minyak tuuu mungkin..haha!

R.S.A.L. said...

giler kuat gossip ko ni nyah...

rupenye2 ni keje hengkau setiap hari yer...

hamboih hamboih hamboihhh~~~

CikChelsea said...

sambil nyelam minum air nyah
ngahahahahahh

meor-name-depan-ku said...

Gua rase sebab D.S banyak invest dgn biz produk kecantikan baru S.S.....

Lu dah try ke C.C?

CikChelsea said...

SS agak laku di pasaran weh! (tgk kat watson's bnyk je product dia habis..huhu)

aku? SS? tak kuasaaaa lahhh...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...